Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Orgia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Ludzie! czegoś tu nie rozumiem..... temat "Orgia"(jakby co to nie mam nic przeciwko) ale dzisiaj dałem temat "wszyscy to robią... czyli jaką pastą myjecie zęby? D " został skasowany ponieważ "był nie w smak"(!) sama Arion mi to powiedziała....a tu?? eee ale co tam....

Arion

I...? Jak widzisz temat został założony, by się pośmiać, ewentualnie powymieniać poglądami i fetyszami ;P

Co więcej nie mówiłam, że założony przez Ciebie temat był nie w smak, ale że Twoja ironia była nie na miejscu - nie dość że chybiona i mało wyszukana, to jeszcze całkowicie niepotrzebna.

Sorry, no bonus Smile
Ja z głównego założenia też złożyłem temat aby się pośmiać....a nie po to aby teraz się sprzeczac.... zupełnie nie o to mi chodziło....a ironia?? no co?? całkiem ciekawa shock lol

Arion

Skoro tak, to gome, widocznie inaczej odebrałam Twoje intencje Smile

Ale weź poprawkę na to jeszcze, że jest to forum i głównie ludzie wchodzą tu, by brać udział w dyskusjach, więc o ile humor był elementem towarzyszącym dyskusji o orgietkach, o tyle nie wyobrażam sobie debaty na temat mycia zębów...
Kudlaty napisał(a):Ludzie! czegoś tu nie rozumiem..... temat "Orgia"(jakby co to nie mam nic przeciwko) ale dzisiaj dałem temat "wszyscy to robią... czyli jaką pastą myjecie zęby? Big Grin " został skasowany ponieważ "był nie w smak"(!) sama Arion mi to powiedziała....a tu?? eee ale co tam....

Niepotrzebne są dwa "inteligentne" tematy. Wystarczy jeden.
Ale skoro chcecie ten też można zamknąć lub usunąć.
Rhonwen napisał(a):ja zazdrosna jestem i każdą, która nieodpowiednio się zbliży do mojego mężczyzny jestem gotowa poćwiartować Angry

w 100% się pod tym podpisuję... jeśli ktoś lubi, prosze bardzo, ja się tam dzielić nie lubię.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7