Idę sobie ostatnio ulicą, patrzę a tu plakat, że Psy Wojny grają koncert z okazji dwudziestolecia. Hmm...Fajnie. Wybieram się. Znacie ten zespół? Są z mojego miasta, ale są chyba dość znani. Co o nich myślicie? Ja jakoś nigdzie nie umiem ich muzy znaleźć

Tzn. w necie, bo chciałabym kilka mp3 posłuchać zanim może płytę kupię. A tak jeszcze dodam, że wokalistą jest Falon. Jego to już chyba znacie na 100%

Znamy. lubimy

płyte to mają tylko jedną - "Demokracja", jest niezła(najlepsze kawałki), ale produkcja za przeproszeniem z dupy - bas zagłusza wszystko :/ ale muza fajna - niby taki prościutki pank, a jednak coś w tym jest - troszke metalu, troszke Danziga... na koncertach wymiatają - na PW byłem w największym młynie w życiu

no i zapowiedzi Falona są jedyne w swoim rodzaju

Uuuu, to mnie jeszcze bardziej zachęciłeś

Nie doczekam się soboty. A swoją drogą, zapraszam do Jebia

Gra jeszcze kilka innych kapel, m.in. Kometa Marleja

To po wszystkim napisz jak było

moi kumple mieli grać jakiś czas temu jako support dla falona i ekipy, ale niestety nie wypaliło :? ale i tak ciesze się że widziałem Psy, bo coby nie mówić, jest to jakieś zjawisko na naszej scenie, i to nie tylko punkowej

Heh, jasne, że napiszę

Ale koncert dopiero 7 maja. Mam tylko jedną mp3 "Rzeźnia". Ciekawy tytuł dość

Wszystkie ich piosenki są takie... "łomotliwe"?

gabrysia napisał(a):Mam tylko jedną mp3 "Rzeźnia". Ciekawy tytuł dość
Wszystkie ich piosenki są takie... "łomotliwe"? 
Tej akurat nie znam... najlepsze kawałki(i najbardziej znane) to "demokracja", "szpaner", "policja", "pieski małe dwa(czad

)" i takie tam... nie są specjalnie łomotliwe wg mnie :?
Aha, to może tylko ta jedna jest taka. A tak w ogóle to można gdzieś dostać ich płytę? Albo ściągnąć mp3? Bo szukałam i nie znalazłam

gabrysia napisał(a):Aha, to może tylko ta jedna jest taka. A tak w ogóle to można gdzieś dostać ich płytę? Albo ściągnąć mp3? Bo szukałam i nie znalazłam 
Jedyna płyta czyli "demokracja" dawno jest wyprzedana, można to dostać na czad giełdach, może w jakichś dystrybucjach wysyłkowych(Pasażer?), kasety powinny być łatwiej dostępne(Falon prowadzi wytwórnie Psy wojny rec, poszukja może ma strone...) łatwiej zdobyć 7 calowego winylowego singla "Demokracja"... a mp3?? troche jest na stronach różnych punkowych serwisów, ale nie chce mi się teraz szukac...chyba na stronach "punkowej orkiestry..." coś jest

Jasne, dzięki

Kiedyś coś tam poszukam. Może jak spotkam kiedyś Falona na mieście to poproszę go o nagranie specjalnie dla mnie jeszcze jednej płyty

Buehehe.
O nic po prostu lubie kiedy na forum mowicie sobie oswoim ulubionym zespole P
Boję się, że niedługo zostanie odebrana ci ta możliwość

A macie jakiś link lub cosik takiego do tej kapelki?

Czy to jest zwrócone do mnie?
O co chodzi?
P-atry-K napisał(a):O nic po prostu lubie kiedy na forum mowicie sobie oswoim ulubionym zespole 
Kto powiedział, że to nasz ulubiony zespół?
hier_kommt_die_sonne mogę Ci coś wysłać, bo w necie raczej bieda