Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Psy Wojny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
N ot wogule o zespolach
Bardzo szybko zdanie zmieniasz Wink
Pearl napisał(a):Bardzo szybko zdanie zmieniasz Wink

Pearl.. daj spokoj czlowiekowi noo Big Grin Big Grin Big Grin
Noo ... Dobra Big Grin
Ej ja nie znam tej kapeli ,wiecie nie chce być sęp ,raz tak zrobilem i wypaliło ,może i ujdzie drugim razem. Nie moge znaleźć w p2p ,żadnych piosenek ,wieć litościwych ludzi ,prosze o wyłanie jakiejś mp3 tego zespołu na mojego maila. Adres na dole

Z gory THX

Zapomniałem dodać że moge odwdzięczyć sie jakimiś ciekawymi kawałkami Laughing
Zrobię tak jak doradziła mi hier_kommt_die_sonne Smile Wrzucę to na serwerek i linka tu właduję Wink To znaczy ... Spróbuję to zrobić Rolleyes
Bardzo mnie to cieszy Laughing no a poza tematem jak wrzucić utworki zespołu na server (wiem głupie pytanie) Laughing
Na yousendit.com Rolleyes
ok dzieki ,ale zrobie to jutro bo ide z kumplami poszlajać sie po zadupiu Laughing narazie Rolleyes
No to tak pojedyńczo będę dawała Smile
Piosenka pt. 'Sam' Nie zrażajcie się początkiem, bo dość dziwny Wink Miłego słuchania.
http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=0K8W2...CTCEEBJQX6
Pearl napisał(a):Nie zrażajcie się początkiem, bo dość dziwny Wink

Co ty gadasz początek jest zajebisty ,no i całkiem fajny wokal Rolleyes Dożuć jeszcze troche
No ja nie powiedziałam, że zły tylko, że dziwny. A że coś jest dziwne to nie znaczy, że beeee Wink Wokal super Big Grin Dorzucę, dorzucę, ale nie teraz, bo nie mam czasu zbyt Smile
Bardzo mnie to cieszy Laughing
Kolejna piosenka pt. 'Maryś'. Wsłuchajcie się w tekst, bo rozwala Big Grin Jakby co to mogę go napisać Smile
http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=3VISDJ...2WBN2FA5G2
Pearl, Ty pewnie dzisiaj na koncercie Psów? ; ) Może gdybym lepiej znał ten zespół też bym się wybrał, ale w sytuacji, gdy słyszałem jeden kawałek, nie chciało mi się tłuc do Jastrzębia. Kiedy będziesz napisz jak było ; ).
Stron: 1 2 3