Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Subkultury Młodzieżowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
hier_kommt_die_sonne napisał(a):"Jak mogles go wydac..."

O mój boże nie zabijajcie go!!!! Big Grin
Mariusz P. napisał(a):
hier_kommt_die_sonne napisał(a):"Jak mogles go wydac..."

O mój boże nie zabijajcie go!!!! Big Grin

hm... wiecie tolerancja obowiązuje Laughing nie martw się, tutaj Cię nikt nie skrzywdzi (chyba)
Tolerancja, kolejne slowo dla slabych. Wy naprawde myslicie ze wszyscy sa rowni i ze kazde wynaturzenia nalezy tolerowac?
LCF napisał(a):Tolerancja, kolejne slowo dla slabych. Wy naprawde myslicie ze wszyscy sa rowni i ze kazde wynaturzenia nalezy tolerowac?

Oczywiście, że nie. To jest jak forma aprobaty dla takich zachowań np. ślubów dla pedałów, nie zgadzam się z takim czymś i tego nie toleruję.Gdy ktoś mówi Tolernacja ponad wszystko albo mam wszystko w dupie, róbta co chceta, to jest to wyraz jego słabości Surprised

i trza go zaorać Laughing
hę tolerancja owszem ale bez przesady nie toleruje pedalow i lam ktore sie uzalaja nad soba i nic ze soba nie zrobia Rolleyes
A moja tolerancja maleje do zera jak patrze na ryje Giertycha i Rydzyka
Ja jestem tylko 100% tolerancyjny, jeśli chodzi o ludzki wygląd i sposób ubioru.
Nevermore napisał(a):Gdy ktoś mówi Tolernacja ponad wszystko albo mam wszystko w dupie, róbta co chceta, to jest to wyraz jego słabości Surprised i trza go zaorać Laughing

To raczej wyraz skrajnej głupoty, należy z tym walczyć wszelkimi możliwymi środkami... Z zaoraniem włącznie Laughing
Jesli chcecie porozmawiac o tolerancji (i jej brku), to zapraszam do dzialu Wojna Panki- Metale.. Wbrew pozorom to dzial poswiecony rozmowom o tolerancji, a nie wojnom subkultur..
ja bym chciala takiego KILLERSA zobaczyc na ulicy.musi fajnie wygladac Big Grin
Dżemik napisał(a):Jesli chcecie porozmawiac o tolerancji (i jej brku), to zapraszam do dzialu Wojna Panki- Metale.. Wbrew pozorom to dzial poswiecony rozmowom o tolerancji, a nie wojnom subkultur..

tylko jedna wypowiedź Dżemik Big Grin.

Luudzie, dajcie sobie spokój. "Tolerancja" słowo dla słabych. To jest po prostu niemożliwość, pełnej tolerancji nie będzie nigdy Big Grin już nie bawmy się w idealistów ale spójrzmy na świat realnie. Nie wierzę w pełną tolerancję, bo jest nieosiągalna - takie życie i wszelkie gadanie o szerzeniu przez idealistów zasad tolerancji o kant d**y sobie można potłuc.

A moją poprzednią wypowiedź
Cytat:hm... wiecie tolerancja obowiązuje nie martw się, tutaj Cię nikt nie skrzywdzi (chyba)
należałoby potraktować z przymróżeniem oka Wink
Zgadzam sie z poprzednikiem... Zreszta niektorych rzecy nie wolno nam tolerowac nigdy :>
brakuje tu kilku subkultur,ale to nic Tongue :?
Moge wymienic jedna,ktora zauwazylam w miescie
dzieci od 11 do ilus tam lat,powszechnie nazywaja sie gangsta(gangsterzy,jakby kto nie wiedzial)
sluchaja rapu,jakiegos tam,nosza sie jak zwykli hip hopowcy,tyle,ze mysla,ze sa gangsterami,tyle,ze chyba nie zdaja sobie sprawy co to wogole jest Tongue
P.S. teks fajny,nawet sie troche usmialam,ach te subkultury Rolleyes

Anonymous

hehe, fajne Acrid Smile
metallgirl napisał(a):brakuje tu kilku subkultur,ale to nic Tongue :?
Moge wymienic jedna,ktora zauwazylam w miescie
dzieci od 11 do ilus tam lat,powszechnie nazywaja sie gangsta(gangsterzy,jakby kto nie wiedzial)
sluchaja rapu,jakiegos tam,nosza sie jak zwykli hip hopowcy,tyle,ze mysla,ze sa gangsterami,tyle,ze chyba nie zdaja sobie sprawy co to wogole jest Tongue
P.S. teks fajny,nawet sie troche usmialam,ach te subkultury Rolleyes
taaaak znam takich kilku Big Grin gownarz ma 11 czy 12 lat nalozy kapturek na glowe albo jeszcze lepiej jak nie ma kaptura to koszulke wyciagnie spod bluzy i na glowe nalozy Laughing i terroryzuje innych Big Grin a co najciekawsze straszy starszych od siebie ze ma kolegow ktorzy byli w wiezieniu i oni przyjada 20 w maluchu i bedzie tylko "wsiadka wp*****l i wysiadka" LOL Gangsta RLZ Big Grin :LOL:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9