04-29-2005, 03:42 PM
04-29-2005, 07:17 PM
Mariusz P. napisał(a):hier_kommt_die_sonne napisał(a):"Jak mogles go wydac..."
O mój boże nie zabijajcie go!!!!
hm... wiecie tolerancja obowiązuje

04-29-2005, 08:02 PM
Tolerancja, kolejne slowo dla slabych. Wy naprawde myslicie ze wszyscy sa rowni i ze kazde wynaturzenia nalezy tolerowac?
04-29-2005, 08:45 PM
LCF napisał(a):Tolerancja, kolejne slowo dla slabych. Wy naprawde myslicie ze wszyscy sa rowni i ze kazde wynaturzenia nalezy tolerowac?
Oczywiście, że nie. To jest jak forma aprobaty dla takich zachowań np. ślubów dla pedałów, nie zgadzam się z takim czymś i tego nie toleruję.Gdy ktoś mówi Tolernacja ponad wszystko albo mam wszystko w dupie, róbta co chceta, to jest to wyraz jego słabości

i trza go zaorać

04-29-2005, 10:00 PM
hę tolerancja owszem ale bez przesady nie toleruje pedalow i lam ktore sie uzalaja nad soba i nic ze soba nie zrobia 

04-29-2005, 10:02 PM
A moja tolerancja maleje do zera jak patrze na ryje Giertycha i Rydzyka
04-29-2005, 11:00 PM
Ja jestem tylko 100% tolerancyjny, jeśli chodzi o ludzki wygląd i sposób ubioru.
04-29-2005, 11:37 PM
Nevermore napisał(a):Gdy ktoś mówi Tolernacja ponad wszystko albo mam wszystko w dupie, róbta co chceta, to jest to wyraz jego słabościi trza go zaorać
To raczej wyraz skrajnej głupoty, należy z tym walczyć wszelkimi możliwymi środkami... Z zaoraniem włącznie

04-30-2005, 09:23 AM
Jesli chcecie porozmawiac o tolerancji (i jej brku), to zapraszam do dzialu Wojna Panki- Metale.. Wbrew pozorom to dzial poswiecony rozmowom o tolerancji, a nie wojnom subkultur..
05-02-2005, 08:57 AM
ja bym chciala takiego KILLERSA zobaczyc na ulicy.musi fajnie wygladac 

05-02-2005, 11:27 AM
Dżemik napisał(a):Jesli chcecie porozmawiac o tolerancji (i jej brku), to zapraszam do dzialu Wojna Panki- Metale.. Wbrew pozorom to dzial poswiecony rozmowom o tolerancji, a nie wojnom subkultur..
tylko jedna wypowiedź Dżemik

Luudzie, dajcie sobie spokój. "Tolerancja" słowo dla słabych. To jest po prostu niemożliwość, pełnej tolerancji nie będzie nigdy

A moją poprzednią wypowiedź
Cytat:hm... wiecie tolerancja obowiązuje nie martw się, tutaj Cię nikt nie skrzywdzi (chyba)należałoby potraktować z przymróżeniem oka

05-02-2005, 12:08 PM
Zgadzam sie z poprzednikiem... Zreszta niektorych rzecy nie wolno nam tolerowac nigdy :>
05-04-2005, 06:39 PM
brakuje tu kilku subkultur,ale to nic
:?
Moge wymienic jedna,ktora zauwazylam w miescie
dzieci od 11 do ilus tam lat,powszechnie nazywaja sie gangsta(gangsterzy,jakby kto nie wiedzial)
sluchaja rapu,jakiegos tam,nosza sie jak zwykli hip hopowcy,tyle,ze mysla,ze sa gangsterami,tyle,ze chyba nie zdaja sobie sprawy co to wogole jest
P.S. teks fajny,nawet sie troche usmialam,ach te subkultury

dzieci od 11 do ilus tam lat,powszechnie nazywaja sie gangsta(gangsterzy,jakby kto nie wiedzial)
sluchaja rapu,jakiegos tam,nosza sie jak zwykli hip hopowcy,tyle,ze mysla,ze sa gangsterami,tyle,ze chyba nie zdaja sobie sprawy co to wogole jest

Anonymous
05-05-2005, 10:10 AM
hehe, fajne Acrid 

05-05-2005, 12:16 PM
metallgirl napisał(a):brakuje tu kilku subkultur,ale to nictaaaak znam takich kilku:?
sluchaja rapu,jakiegos tam,nosza sie jak zwykli hip hopowcy,tyle,ze mysla,ze sa gangsterami,tyle,ze chyba nie zdaja sobie sprawy co to wogole jest![]()