04-27-2005, 05:09 PM
Cytat:Heavymetalowcy (...) spotykają się głównie na koncertach, meczach piłkarskich, gdzie są agresywni i dokonują czynów typowo chuligańskich.Kto idzie ze mną na mecz podokonywać troche czynów chuliganskich?

Cytat:Heavymetalowcy (...) spotykają się głównie na koncertach, meczach piłkarskich, gdzie są agresywni i dokonują czynów typowo chuligańskich.Kto idzie ze mną na mecz podokonywać troche czynów chuliganskich?
aXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.
Cytat:Antagonistami ich są depechowcy - to fani zespołu Depeche Mode. Są bezideowi, nastawieni na słuchanie muzyki, noszą wzorzyste kolorowe chustki, podcinają włosy z boków pozostawiając z przodu charakterystyczny kwadracik. To przede wszystkim uczestnicy bójek na koncertach i dyskotekach.
Cytat: Subkultura punków uaktywnia się w sezonie letnim
Tomash napisał(a):Cytat: Subkultura punków uaktywnia się w sezonie letnim![]()
![]()
Tuomasss napisał(a):Tomash napisał(a):Cytat: Subkultura punków uaktywnia się w sezonie letnim![]()
![]()
Bo wtedy można iść do parku na wino? :?![]()
Tomash napisał(a):Broń SzatanaXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.
Masz coś do jeansowych kamizelek?![]()
grzybiarz napisał(a):Zimą też sie daJa też, ja też, ja też
Nie jestem punkiem ale wiem co to znaczy "Komandos Zimą"
aXe Rose napisał(a):chodz po knajpach to zobaczyszTomash napisał(a):Broń SzatanaXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.
nawet Slash, który jest moim idolem, w takiej chodził. Tylko że jakoś niewielu widuję metali w takich kamizelkach nałożonych na ramonki (tylko Slasha chyba dotąd widziałem
)
Neth napisał(a):Widocznie chodzę po niewłaściwych klubach i koncertach (albo wchodzę do nich zbyt najebanyaXe Rose napisał(a):chodz po knajpach to zobaczyszTomash napisał(a):Broń SzatanaXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.
nawet Slash, który jest moim idolem, w takiej chodził. Tylko że jakoś niewielu widuję metali w takich kamizelkach nałożonych na ramonki (tylko Slasha chyba dotąd widziałem
)
zycie nie konczy sie na komandosie w parku
Tomash napisał(a)::masz cos do Depeche Mode???sa zajebisci...a pozatym ja nie slyszalam jeszcze zeby ktos sie nie przyznawal ze ich slucha...no i bardzo dobrze ze nagrywaja ich covery...uwielbiam ich sluchac...
Cytat:Antagonistami ich są depechowcy - to fani zespołu Depeche Mode. Są bezideowi, nastawieni na słuchanie muzyki, noszą wzorzyste kolorowe chustki, podcinają włosy z boków pozostawiając z przodu charakterystyczny kwadracik. To przede wszystkim uczestnicy bójek na koncertach i dyskotekach.
Pamiętam te czasy(jak to brzmi) kiedy do słuchania Depeche mode wstyd było się przyznać, a teraz?! co druga metalowa kapela nagrywa ich covery, świat schodzi na psy
Pandora napisał(a):http://fakty.interia.pl/news?inf=616962
Cytat:w tym skatoliczonym do szpiku kosci panstwie?
Cytat:"Heavymetalowcy-(...) młodzież szkolną w wieku od 15 do 20 lat(...)"
Mariusz P. napisał(a):Tilomus ma chyba 13-14 latJak mogles go wydac...
Mariusz P. napisał(a):Acrid prosimy cię podaj adres tej strony z której toUwierzcie mi, nic Wam ten adres nie da.
wziąłeś a zrobimy z niej mały poligon dla młodych
hakerów....(żarcik)