Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kościelny sex??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
heh u mnie w patafi 2 lata temu proboszcz dawal slub swojej corce....rok temu wnukowi chrzest dawal... a pozatym pul parafi w karty przegral...
Eh Tongue Sama mam kumpla co do seminarium poszedl Tongue Ale On sie nadawal Big Grin A co do ksieciunia, coz czytalam o duzo ciekawszych rzeczach, ktore sobie ludzie w tylek powsadzali Laughing Laughing Laughing
heh troche odbiegne od tematu ale to niezle jest. kolega mi opowiadal ze jakas dziewczyna sie kaszanka zaspakajala i i jej sie w srodku zlamala...musiala isc z tym do ginekologa...heh ludzie to pomysly maja
Valhalla napisał(a):Eh Tongue Sama mam kumpla co do seminarium poszedl Tongue Ale On sie nadawal Big Grin A co do ksieciunia, coz czytalam o duzo ciekawszych rzeczach, ktore sobie ludzie w tylek powsadzali Laughing Laughing Laughing

np wiertarki... albo sokowirówkę, ale to długa historia mojego "kumpla".
Frustra napisał(a):
Valhalla napisał(a):Eh Tongue Sama mam kumpla co do seminarium poszedl Tongue Ale On sie nadawal Big Grin A co do ksieciunia, coz czytalam o duzo ciekawszych rzeczach, ktore sobie ludzie w tylek powsadzali Laughing Laughing Laughing

Hehehe fajny "kumpel" Tongue
Co za czasy... kiedyś ludziom wystarczało zwykłe walenie gruchy Big Grin
whatsername napisał(a):
Frustra napisał(a):

zaczęło się od tego że walnął opis na gg "MAM W DUPIE TWOJĄ WIERTARKĘ!". Nie sprawdzaliśmy, czy to prawda, ale poszło już z górki... praktycznie sądzimy, ze każdego dnia ma coś innego. (i zastanawia mnie jak on na rowerze jeździ :? )
O Bożeee.. co ja tu czytam.
Buhahaha.
Nie, no świetnie.
Ludzie są cudownymi istotami Laughing

A słyszeliście o kaszance? Big Grin
Buhahaha.
Frustra napisał(a):
whatsername napisał(a):
Frustra napisał(a):

zaczęło się od tego że walnął opis na gg "MAM W DUPIE TWOJĄ WIERTARKĘ!". Nie sprawdzaliśmy, czy to prawda, ale poszło już z górki... praktycznie sądzimy, ze każdego dnia ma coś innego. (i zastanawia mnie jak on na rowerze jeździ :? )

Może jeździ bez siodełka............różni są ludzie Tongue
co do tej kaszanki to chcialabym zobaczyc mine lekaza ktury to wyciagal....
Ja czytalam ze jeden facet 3 razy dupa na galezie swierku siadal, inny zeby sobie usztywnic wsadzil sobie niebieska kredke swiecowa ktora potem utknela w partnerce Big GrinBig GrinBig Grin
to z ta kredka to przesada...biedna ta dziewczyna... Ps.to go chyba bolec musialo...hehehehe
Valhalla napisał(a):Ja czytalam ze jeden facet 3 razy dupa na galezie swierku siadal, inny zeby sobie usztywnic wsadzil sobie niebieska kredke swiecowa ktora potem utknela w partnerce Big GrinBig GrinBig Grin

...Neutral
To jest.. o Boze...
to jest gorsze od kaszanki...
albo.. jesuu sama nie wiem Laughing Laughing
a i jeszcze Tongue Ze sobie facet sobie na przyrodzenie nasadzil jakas srube, ktora sie okazala za ciasna. Przyrodzenie mu spuchlo, sruba zejsc nie chciala a on u lekarza chirurga wyladowal Big Grin Big Grin Big Grin Ja sobie cos przypomne jeszcze to napisze.
Ostatnio w modzie sa podobno komorki z wibracjami Big Grin Wink
trzeba iść z duchem czasu

<aXe wsadza sobie rysik od ołówka w ujście cewki moczowej...>

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Stron: 1 2 3