Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: JAK LUBICIE MONTHY PYTHON'a...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
"Mówił chłop do obrazu, a obraz do niego ani razu..."
Książę 2 napisał(a):To tak jakby uznać nieodżałowane La La mi Do za typowo polski dowcip. Albo twórczość Z.F. Skurcz.

Może nie typowo polski, ale co ty chcesz? LaLaMiDo było genialne, a Z.F. Skurcza mam wszystkie filmy.
NIEDŁUGO PREMIERA WŚCIEKŁYCH PIĘŚCI WĘŻA ! YEEEEAAH xp
Juz dawno po premierze Wściekłych Pięści Węża ziom
Cicho ;/
JABBERWOCKY
Co środę o 22.00 w TV4 rozpocznie się MONTHY PYTHON -super
JABBERWOCKY

Topic był o filmie pt. "JABBERWOCKY", jeszcze nikt na ten temat nic nie napisał...
Widziałam ten film Tongue (jabberwocky znaczy się) Trzeba przyznać film ciekawy choć nie najnowszy. Denerwuje tylko wygląd jabberwockera, ale ogólnie mi się podobał. A Monthy Pyton jest po prostu genialny... Fakt czasem ich dowcipy są po prostu niesmaczne (przykład „z zupełnie innej beczki” ta scena z grubasem w restauracji). Ale i tak ich uwielbiam. Czy umiecie obronić się przed napastnikiem uzbrojonym w banan?
Wreszcie... Jabberwocky wymiatają, ale główny "boss" zawiódł trochę me oczekiwania Surprised Motyw z wybraniem "wybrańca" grą w chowanego był rozpierdalający Tongue
Tak to było po prostu genialne Big Grin
Z takich absurdalnych komedii to jest jeszcze Kacza Zupa
To jakiś polityczny ? Surprised
w pewnym sensie... To stary czrnobiały film (komediowy oczywiście)
http://www.akademiafilmowa.pl/dynamic/in...&wyklad=29 - tu będzie więcej informacji Big Grin
Zapowiada się ciekawie. Tylko gdzie ja to biedny zdobędę :?
przez emule Big Grin na początek angielską wersję (duck soup) potem z internetu napisy i łączysz to razem w jakimś programie (np. Sub Editplayer) Big Grin
Thx sis. Jak masz jakieś inne ciekawe, absurdalne tytuły, to daj znać.
Stron: 1 2 3