Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: podręczny słowniczek pojęć metalowych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
ZAJEBISTE!
pfff :?
jasne hagemon88 jest tru slowianskim metalem,nie,a raczej nasz pokemon(czyt.hagemon) jest tru slowianskim kowalem Evil or Very Mad !
co ma metal do kowala? :? :? :?
No bo kowal pracuje w brańży metalowej Tongue Wykuwa różne graty, podkowy robi itd. Tongue

Ale co to ma do rzeczy? :? :?
Cytat:SPEED METAL - heavy metal (zob. HEAVY METAL), który nie jest heavy metalem (zob. HEAVY METAL), a mimo to, będący prawdziwym metalem (zob. PRAWDZIWY METAL), zupełnie jak thrash metal (zob. THRASH METAL).

nie ku** z tego nie rozumiem hyhy Big Grin
przecież tu jest wszystko jasno i zrozumiale przedstawione... nie wiem, czego nie rozumiesz Wink

Anonymous

metallgirl napisał(a):pfff :?
jasne hagemon88 jest tru slowianskim metalemnie,nie,a raczej nasz pokemon(czyt.hagemon) jest tru slowianskim kowalem Evil or Very Mad !
wogóle do czego to piszesz?
co ci przeszkadza?
jasne hagemon88 jest tru slowianskim metalem,nie,a raczej nasz pokemon(czyt.hagemon) jest tru slowianskim kowalem Evil or Very Mad !

Hej, o co Ci chodzi :? bo naprawde nie mam pojęcia, już bardziej zrozumiały jest słownik Hegemona Laughing

Anonymous

Tomash napisał(a):

Hej, o co Ci chodzi :? bo naprawde nie mam pojęcia, już bardziej zrozumiały jest słownik Hegemona Laughing
dokładnie... napisała jakieś zdanie nie wiadomo do czego :?
nie wiem,pare miesiecy temu mieliscie go za najwiekszego debila,a teraz czcicie go jak jakies guru,czy co :?
metallgirl napisał(a):nie wiem,pare miesiecy temu mieliscie go za najwiekszego debila,a teraz czcicie go jak jakies guru,czy co :?

o przepraszam, Ja tu nikogo (no może prawie) czcić nie zamierzam, a to że hagemon88 ma niezłe pomysły Tongue
metallgirl napisał(a):nie wiem,pare miesiecy temu mieliscie go za najwiekszego debila,a teraz czcicie go jak jakies guru,czy co :?

no ja tam go mam za kolesia który robi sobie jaja, a przy tym widać, że nie jest głupi, a jego posty są naprawde zabawne, w przeciwieństwie np. do naszego czołowego pagan hejwi metalowca, który
próbuje być ironiczny, ale wychodzi mu z tego żenada, załóż temat równie dobry jak ten, to też Cie poczcimy Laughing
Po prostu jestem obiektywny. Jak się z nim nie zgadzam, to się z nim kłócę, jak napisze coś, co uważam za dobre, to go chwalę. Jesteś trochę zbyt pamiętliwa - napisał gdzieś, że nie lubi Mety, to teraz każdy jego post będziesz zjeżdzać...
Darkness napisał(a):Jak hegemon nie robi sobie w tym momencie jazdy to współczuje jego:rodzinie znajomym i reszcie otoczenia

nie no nie podejżewam że urodził się ktoś taki aby to brać na poważnie
Kaktus. napisał(a):nie no nie podejżewam że urodził się ktoś taki aby to brać na poważnie

Mnie nawet przez myśl nie przeszło, ze to może być powaga, ludzie, no co wy...
Stron: 1 2 3 4