Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: podręczny słowniczek pojęć metalowych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Hehehe... zgadzam się, naprawdę świetne.
Nie, no świetneTongue
Pogubić się można;]
Haha.
nie jeszcze nie mogę się opanować jak czytam... Smile
(ale brawa autorowi za to ze tyle tekstu wklepał Big Grin )

ps.niestety większym krytykiem niż on to chyba nie jestem...buu... Crying or Very Sad
Wiecie co ja myślałem na początku że hagemon robi sobie jaja z forum, teraz jestem pewien że on to bierze na serio!!
I założe się że ten jego "słownik" nie jest dla jaj!! Neutral
Widzieliście jak mi "satanista" KelThuz pojechał?
Nie pozbieram się długo po tym!!
A tak na marginesie do KelThuz (jak go odblokują) fajny z ciebie pozer!! Nie ma to jak chwalić się wkoło że jestem satanistą!! Postawa godna pozera!!
Trzymaj tak dalej!! Może niedługo napiszesz o tym na murze!! (wtedy będziesz jeszcze bardziej TRUE Satan)
Abadon napisał(a):Ty jesteś chory!!

Nie inaczej!!

ja ? Rolleyes
Nie Ty!!
fajny słownik Big Grin ale i tak nie przebije bajek o smoku i rżniętej przez metalowego (Big Grin) rycerza księżniczce.

Abadon a Ty czasem patrz z przymrużeniem oka Wink
ale z tymi solówkami i produkcją płyty, to jest coś na rzeczy... Laughing
Pierwsza część tego słownika była genialna, a druga przebija wszystko!!!
Hegemon, dawaj więcej!!!
Tuomasss napisał(a):Pierwsza część tego słownika była genialna, a druga przebija wszystko!!!

rozwścieczony tłum domaga się kolejnych postów!
A ja jestem pewny,że Hegemon daje to dla jaj!I muszę przyznać-świetne Big Grin Nie przypuszczałem (czytając niektóre z jego postów),że posiada takie poczucie humoru 8) Brawa dla niego Angry 8) Big Grin
Tuomasss napisał(a):Pierwsza część tego słownika była genialna, a druga przebija wszystko!!!
Hegemon, dawaj więcej!!!

Bis! Bis! Bis! Bis!
Jeb Big Grin po przeczytaniu tego nie bałdzo wiem którędy na górę!!!
Jak hegemon nie robi sobie w tym momencie jazdy to współczuje jego:rodzinie znajomym i reszcie otoczenia

Laughing BIS!!!!!
...a jeżeli On to pisał na poważnie Confusedhock: ? a z tego co widzę, to najważniejszego, PRAWDZIWEGO METALU nie ma wyjaśnionego... ale jesteśmy mroczni... grrr...
Stron: 1 2 3 4