Zgodnie z tematem

Jestem ciekaw waszej opinii...
Cannibal Corpse żądzi w Ameryce!!
Chodzi mi o całokształt Cannibali a płyta "Bloodthirst" jest według mnie najlepszym ich dziełem!!
Blessed are the sick - Morbidów - dlaczego bo tak

Covenant, powyższej kapeli
Albo Deicide - Legion, albo Morbid Angel - Formulas Fatal to the Flesh
Oczywiscie ' Repulsive Conception' Broken Hope..
Oczywiście jedyny słuszny wybór to genialny, zajebiście - zajebisty album NOCTURNUSA "the key"
CUDO

wprawdzie ciężko to gdziekolwiek kupić, ba nawet ciężko ściągnąć, ale polecam - miazga!
a zaraz za nim "Symbolic" Death
Cytat:Oczywiście jedyny słuszny wybór to genialny, zajebiście - zajebisty album NOCTURNUSA "the key"
CUDO wprawdzie ciężko to gdziekolwiek kupić, ba nawet ciężko ściągnąć, ale polecam - miazga!
Posiadasz ta plytke?? A widziales teledysk do "Alter Reality" Nocturnusa?

Mi sie udalo go zdobyc od kumpla...zajebisty!!!
Skoczek napisał(a):Cytat:Oczywiście jedyny słuszny wybór to genialny, zajebiście - zajebisty album NOCTURNUSA "the key"
CUDO wprawdzie ciężko to gdziekolwiek kupić, ba nawet ciężko ściągnąć, ale polecam - miazga!
Posiadasz ta plytke?? A widziales teledysk do "Alter Reality" Nocturnusa?
Mi sie udalo go zdobyc od kumpla...zajebisty!!!
Posiadam to na starej, wydanej w Polsce kasecie(kojarzysz, "takt" i te klimaty)...CD poszukuje już od jakiegoś czasu, niedawno wyszedł CD z dwiema demówkami, to niby te same numery, ale jednak mogliby wreszcie wznowić ten album, klipu niestety nie znam
Cytat:niedawno wyszedł CD z dwiema demówkami, to niby te same numery, ale jednak mogliby wreszcie wznowić ten album
Oj to trzeba sie bedzie zaopatrzyc!!!
Obituary "Slowly We Rot", inne kapela graja zbyt technicznie jak dla mnie.
Morbid Angel - Domination
Morbidzi - Blessed Are The Sick, Death - Screaming Bloody Gore, Vital Remains - Dechristianize.
Death - "The Sound Of Perseverance"
Morbid Angel - "Blessed Are The Sick"
Dla mnie w USa rządzi:
Vital remains - Dechristianize
Cannibal Corpse - Bleednig
Cryptopsy - No so vile ale to kanada