Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Różowe dziewczynki i "mroczna Avriel" :]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5

Anonymous

metallgirl: musisz bardzo lubić tę pozerkę siedząt tak na takich stronach o niej, oglądać je i prezentować materiały z nich tuLaughing
znasz jej cały przebieg dnia, życiorys i historię pewnie też Laughing (joke)
jakaś Twoja idolka chyba Angry Big Grin
No ładnie, metallgirl;]

A tak się zastanawiałam czy ona potrafi na gitarze grać <lol2>
hahaha.
DeMoN.|. napisał(a):metallgirl: musisz bardzo lubić tę pozerkę siedząt tak na takich stronach o niej, oglądać je i prezentować materiały z nich tuLaughing
znasz jej cały przebieg dnia, życiorys i historię pewnie też Laughing (joke)
jakaś Twoja idolka chyba Angry Big Grin
Niestety ,ale nie jest. Laughing Jak juz mowilam nudzilo mi sie,a wystarczylo skopiowac ze strony www.fuck-avril.blog.pl ,chyba moze sie kazdemu czasem nudzic. A na tamta strone trafilam przez przypadek.Bo szukalam sobie cos o Wladcy Pierscieni,i trafilam tam na Wladce Pozeroz,przejrzalam sobie stronke i tyle Tongue
Coś podobnego widziałam też o JoJo;]
metallgirl napisał(a):A na tamta strone trafilam przez przypadek.Bo szukalam sobie cos o Wladcy Pierscieni,i trafilam tam na Wladce Pozeroz,przejrzalam sobie stronke i tyle Tongue

Jasne jasne, tak sobie tłumacz Tongue
Emma, Tuomasss i Alucard maja racje.. mentalnosc Polakow.. Nie ma to jak pojezdzic sobie po kims..

Ona przynajmniej kocha swoja muzyke (i tworzy ja.. mniejsza o to jak ambitna.. ludziom sie podoba) & ma gleboko w dupie to ze banda zbuntowanych nastolatkow bedzie sie z niej wysmiewala..
dzemik co fakt to fakt ..a najlepiej pojechac po kims kto i tak sie nie bedzie mogl wypowiedzec

Anonymous

Dżemik napisał(a):Ona przynajmniej kocha swoja muzyke
Dżem: a ty nie kochasz swojej muzyki?
O czym Ty do mnie rozmawiasz? Rolleyes Wyrwane z kontekstu zdanie.. Ja nie tworze muzyki.. Rolleyes
dzuieki Drzemik za poparcie. Zgadzam sie w pelni z moja kumpela 'szalona forumowiczka' Emma. Najlarwiej jest pojechac po kims kto nie moze swojego zdania wyrazic a tymbardziej sie bronic. W necie znajduje sie mnostwo gowien napisanych przez uzytkownikow sieci ( wywiady, recenzje ).

Co do Avril - jest ona mlada artystka a poczatkujacy wykonawcy sa narazeni na ogromna krytyke ze strony mediow oraz ... ludzi. Wiele zespolow, gnojonych w przeszlosci, uwaza sie teraz za ikony niektorych gatunkow muzycznych.

Teraz mozecie wysmiewac Avril ale mi sie wydaje, ze ona ciagle szuka swojej drogi - sciezki, ktora bedzie kroczyc. Zycze jej jak najlepiej bo artysta, w kazdym tego slowa znaczeniu, cholernie trudno dzisiaj byc.
Pandora,a co ci do tego co ja pisze,widze,ze tez bacznie obserwujesz moje posty...widze,ze bardzo interesuje Cie moja osoba Laughing Mozesz mi to jakos wytlumaczyc? Kurcze jeszcze nigdy nie mialam fanow,czy otworzylas juz moj FK?

A powracajac do avrilki,coz niech sobie tworzy co chce,co mnie tam,udalo jej sie wybic na listy przebojow,ze swoimi tesktami i tyle,wylansowala sie na zbuntowana punkowe(akurat ona tak mysli),ale to szczegol,nikt jej nie powie,zeby przestala spiewac,hmm...chyba,ze menager.Ale sa potrzebni tacy i tacy,przeciez np. przez taka avrilke,czy shitnejke swiat jest ciekawy,kto by chcial,zeby wszyscy muzycy grali to samo. Big Grin
metallgirl napisał(a):Pandora,a co ci do tego co ja pisze,widze,ze tez bacznie obserwujesz moje posty...widze,ze bardzo interesuje Cie moja osoba Laughing Mozesz mi to jakos wytlumaczyc? Kurcze jeszcze nigdy nie mialam fanow,czy otworzylas juz moj FK?

Kobieto, calm down, przecież żartowałam Laughing ... myślałam, że się kapniesz... Tongue

Anonymous

Dżemik napisał(a):O czym Ty do mnie rozmawiasz? Rolleyes Wyrwane z kontekstu zdanie.. Ja nie tworze muzyki.. Rolleyes
ehh, tak myśałem, że to troche niejasne Tongue , nie chodziło mi o to czy tworzysz czy nie, ale o to że nie trzeba być przecież artystą żeby kochać muzykę...
co z tego że ona kocha to co tworzy jeśli dodaje do tego idiotyczną otoczkę?

PS: usunąłeś swój wcześniejszy post i nie będzie wiadomo o co nam chodzi Tongue, ale nieważne
Niech Avril sobie kocha swoją muzykę.. grunt w tym, żeby być aRtystą, nie aUtystą, albo wcale nie brać się za tworzenie...

Anonymous

avril kocha inaczej Big Grin , bo to co tworzy to.... (inne) Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5