\\\ AlucarD /// napisał(a):Tak sie pastwicie nad ta Avril. Mi sie jej granie podoba i nie chce sie doszukiwac w niej ( czy w teledyskach ) na sile jakichs glupich, nic nie znaczacych podobienstw do tworczosci innych wykonawcow. Dosyc mam tego.
Jak juz wspominalam,mi sie poprostu nudzilo i tyle.Oj pastwimy sie,pastwimy

Ale mnie juz to troche wkurza,zawsze powtarza,ze umie grac na gitarze,ze nie robi z siebie shitnejki itd. nawet gitary nie umie porzadnie rozwalic

no wiedze,dziewczyna czuje rock'n'roll
Z zycia naszej kochanej pozerki...
6:00am - nienawidze wstawac tak wczesnie, to juest do dupy!
6:04am - swiatla w tych lazienkach sa okropne, sprawiaja, ze wygladam paskudnie...kurde, przeciez MAM TAK OD ZAWSZE...dzieki mamusiu...
6:31am - Pokreceni ludzie od makijazu! Minuta spoznienia! Za kogo oni sie uwazaja...
7:04am - No nareszcie skonczyli malowac mi lewe oko, pojebancy, ta suka wsadzila mi kredke do oka! Aaaa!
8:27am - Koniec malowania oczu, teraz czas na skore...to zawsze zabiera tyyyyle czasu...
9:46am - Glupia szmata, za kogo ona sie uwaza, ze mowi, ze mam duzo syfow? Co za kurwa, rozwale jej moja gitare na dupsku...nie, moment! Podpale ja! I nie bede taka jak Britney... Chociaz tak na prawde chcialabym ja byc....
10:00am - Ojej, przyszli stylisci! Ciekawe jakie skejterskie wdzianka maja dla mnie dzisiaj...
10:30am - Dobra moge juz isc na moja konferencje, jezeli ktos nazwie mnie "ksiezniczka popu" rozwale mu na łbie moja deskorolkę, itak nigdy jej nie uzywam....
1:00pm - Konferencja nareszcie sie skonczyla...UGH! Dlaczego moj kolega z zespolu cos gadal? Czy mysli, ze ukradnie mi moja popularnosc? Do chuja pana nikt nawet nie wie jak on sie nazywa! (nawet ja) E...z reszta nie wazne itak zawsze ja bede slawna a nie on...
1:30pm - Musze zrobic sobie jakies foty tylko z leciutkim makijazem na twarzy, w naturalnych kolorach bo ktos zamiescil foty jak na prawde wygladam w necie. Najwyrazniej to nie robi dobrej propagagandy....Cokolwiek to znaczy, skad mam wiedziec, rzucilam szkole w wieku 16 lat!....
2:51pm - Nic nie jadlam caly dzien, e..oszczedze na obiedzie i kupie cracka.. Moment! Przeciez mam tyle kasy by kupic i to i to! No tak nie jestem juz w szkole sredniej...
4:17pm - O MÓJ BOZE! Jestem w telewizji! Moja piosenka, wow wyglada jakbym na prawde umiala grac na gitarze, ludzie ktorzy robia te teledyski znaja sie na rzeczy... Wyglada nawet jakbym umiala jezdzic na desce! wow...magia telewizji...wow
5:30pm - Chyba zetre ten make-up, jest taki ciezki...
6:30pm - Yeah! Juz go nie ma! Zajelo mi to tylko godzinke! To o 10 minut mniej niz wczoraj...robie sie w tym coraz lepsza!
6:43pm - Jedzonko...brakowalo mi cie caly dzien...cracku, pragne cie wiecej i wiecej z kazda chwila
7:00pm - Jakies suki zwace sie Michele i Lyndsey wyslaly mi groznie brzmiacego maila, mowily mi, zebym udusila sie krawatem... Chociaz brzmi calkiem niezle, cool, powinnam najpierw zapytac mojego managera, przeciez on to wszystko wymyslil, wiecei ze bede punkiem abym byla bardziej popularna i wyciagala gowniarza z kieszeni wiecej szmalu....
7:04pm - Menager powiedzial bym tego nie robila. Te dwie dziewczyny chyba mnie nie lubia. Byly na mojej stronie w sieci i napisaly, ze jestem pozerka...to na pewno jakis sposob pokazania mi swojego uwielbienia...
7:30pm - Chyba powinnam juz spac,zaloze moj aparacik i plasterki wybielajace. A...no i cos na trad, makijazysci mowia, ze sa juz zmeczeni ukrywaniem go pod kilogramem podkladu...