Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Różowe dziewczynki i "mroczna Avriel" :]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Jasna cholera. Robi nam się temat: "Avril Lavigne,a sprawa polska". Laughing Laughing Czepiam się, ale nie macie jakichś mądrzejszych tematów tylko musicie się pastwić nad tą wypacykowaną paniusią?!?!?!? Ale jak słusznie zauważyła Emma wielu z was najbardziej pasują topici w których można po kimś pojechać. :?
W końcu i dobra i zła opinia wymaga wyrażenia.
aXe Rose napisał(a):Zdziwiłabyś się, ile szarych pink-laseczek w gimnazjach pokazywało się w krawatach po teledysku Sk8er Boy... Smile
Szkoda,ze nie widzialam,moj kolega nawet kupil sobie krawat,ale on chcial upodobnic sie do manson,tylko cos mu nie wyszlo

"Większość moich piosenek jest prawdziwa i szczera. Wielu ludziom przypominają, że nie wszystko jest... (śmiech) 'Oh, baby' to, 'Oh, baby' tamto".

Fragmenty tekstow Avril:

"Uh huh, life's like this
Uh huh, uh huh, that's the way it is"

"out of my mind Yea yea yea"

No tak, u Avril wszystko jes "uh-huh-yea"

--------------------------------------------------------------------------------
"Nie jestem punkiem! Nigdy nie mówiłam, że jestem punkiem. A moja muzyka w ogóle nie jest punkowa. Ludzie nazywają moją muzykę punkową, ale ja mówię tylko 'Ok... ale i tak nie macie racji'".

Ta? A to dobre,nie macie sie co bac.Nie grozna.Tylko jak to wytlumaczyc tym fankom Sad
--------------------------------------------------------------------------------
"Ponieważ byłam wychowywana w chrześcijańskiej rodzinie, starałam się nie przeklinać w moich tekstach. Czułam się winna, kiedy przeklinałam, ponieważ czułam się jakbym rozczarowywała rodziców".

"Czasami mam ochotę użyć w tekście 'fuck'. Ale wtedy myślę o mojej mamie i o tym, jak by to ja zraniło.. I wymyślam cos innego"

Ojej... Ale jestes hardcore'owa. Widzicie jaka grzeczna dziewczynka Tongue
"Odrzuciłam mnóstwo propozycji sesji zdjęciowych, bo do mnie nie pasowały. Nie będę nosić ciuchów jak te dziwki, pokazywać tyłka, brzucha ani cycków. mam świetne ciało i mogłabym być Britney. Mogłabym być nawet lepsza niż Britney!"

"Chce, by ludzie interesowali sie tylko moją muzyką, a nie moimi uczuciami, rozmiarem biustu i ciuchami. nie będę paradować w kusych sukienkach lub spodniach nie zakrywających mojego tyłka i butach na wysokim obcasie. I zapomnijcie o tym ze kiedykolwiek się obnażę"

Jasne...
"Mam nadzieje że nigdy nie będę na tyle popularna,żeby uwierzyć, że jetem prawdziwa gwiazdą. Kidy widze jak zachowuje sie Jennifer Lopez czy inna Mariah, to mam ochotę dać im kopa w dupe. Gdybym stała sie podobna do nich, nie zasugiwałabym na nic innego. Fani będą mogli nakopać mi wtedy do woli!"

Hehe, slyszeliscie fani? Do roboty. Avril dziecko, ty sie zachowujesz duzo gorzej niz "Jennifer Lopez czy inna Mariah"...

"Jeśli nie chce, wcale nie musze się myc. nie musze tez pięknie pachnieć. To wspaniale!"

...no comments...Jasne ,ze wspaniale.

"W sercu mam Rock'n'Roll"
Jasne a w mozgu pruznie Tongue

[Obrazek: such20a20slut5pz.jpg]Hmm..a jednak troche sie zmienilo.
metallgirl napisał(a):"Chce, by ludzie interesowali sie tylko moją muzyką, a nie moimi uczuciami, rozmiarem biustu i ciuchami. nie będę paradować w kusych sukienkach lub spodniach nie zakrywających mojego tyłka i butach na wysokim obcasie. I zapomnijcie o tym ze kiedykolwiek się obnażę"
http://www.enterteinment.org/popstar/avr...gne_01.jpg
http://www.enterteinment.org/popstar/avr...gne_02.jpg
http://www.enterteinment.org/popstar/avr...gne_03.jpg
http://www.enterteinment.org/popstar/avr...gne_04.jpg
http://www.enterteinment.org/popstar/avr...gne_05.jpg
http://www.enterteinment.org/popstar/avr...gne_06.jpg
http://www.enterteinment.org/popstar/avr...gne_08.jpg
Big Grin

Anonymous

pozerka i tyle.... Mad
Hmm...lekkie fotomontarze,ale do niej to pasuje Laughing ,tylko ,zeby jej mamusia zawalu nie dostala,przeciez avril byla zawsze taka mila dziewczynka. Laughing

A tu jak avrilka jest bardzo arginalna,no wiecie ma wlasny styl,image Laughing
[Obrazek: amyxavril4nc.gif]
[Obrazek: amyxavrilrastejando2cj.gif]
[Obrazek: avrilxamyrodando7cw.gif]
[Obrazek: avrilpink2tr.gif]
[Obrazek: avril0040ce.jpg]
Hmm...mozna zauwazyc pewne podobienstwo...
[Obrazek: macaco4up.jpg]
Do Shitnejki to jej tan niedaleko...
[Obrazek: 472yr.jpg]
Oj wiem jak ona nie nawidzi shitnejki Big Grin
[Obrazek: ilovebritney1cp.jpg]
[Obrazek: careca5tl.gif]
Juz wiemy kto bedzie na koncercie Tongue [Obrazek: seatle028yq.jpg]
[Obrazek: carmelapunklook6bz.jpg]
Ah, jakie metalówy.... wyrzucam ramoneskę, pieszczochy i do tego gitarę, bo i tak moja metalowość nie dorówna tym z Commando-Pozer...
I przerzuc sie na avrilke tru heavy metal punk (tru punk) girl with mega fucking power avril.
Ach ten roz...
[Obrazek: avrilrosa3ee.jpg]
A tu zobaczcie jaki ta dziewczyna ma power...wow niesamowite Confusedhock:
[Obrazek: bob16cq.gif]
A tu avrilka daje dupy za akurat dwa talerze zupy,zauwarzmy,ze nawet ktos robi jej forke z komorki.
[Obrazek: batendonabunda2nt.gif]
A tu tru metalowa...jaka ona jest "niegrzeczna" dziewczynka Laughing
[Obrazek: 024ha.gif]
A tu pokazuja jak wymiata czupryna,no nic dodac nic ujac Laughing
[Obrazek: 038xm.gif]
I zobaczcie w dodatku szatanistka Confusedhock: Laughing
ojej Crying or Very Sad
[Obrazek: 062gv.gif]
Najlepsze, że ona się pokazuje z gitarą, na której nie umie grać Wink akordów dobrze nie zna, to ciekawe, co z przytłumieniem strun, szybkim kostkowaniem i innymi rzeczami, które gitarzysta na pozycji rytmicznej znać powinien Laughing
Hmm...to prawie tak samo jak dac psychpacie brzytwe...hehe Laughing
hmm tyle info o niej .. i wogole o jej graniu ..c o wy jej fani czy jak .. nudzi sie wam :p
bez komentarza
tak serio to mi sie nudzi ,ja to tylko skopiowalam z jednej strony,nie trzeba bylo szukac. Tongue
Tak serio to mi się też nudzi jak skurwysyn, a w dodatku potrzebuję teraz silnego odstresowania...
Tak sie pastwicie nad ta Avril. Mi sie jej granie podoba i nie chce sie doszukiwac w niej ( czy w teledyskach ) na sile jakichs glupich, nic nie znaczacych podobienstw do tworczosci innych wykonawcow. Dosyc mam tego.
\\\ AlucarD /// napisał(a):Tak sie pastwicie nad ta Avril. Mi sie jej granie podoba i nie chce sie doszukiwac w niej ( czy w teledyskach ) na sile jakichs glupich, nic nie znaczacych podobienstw do tworczosci innych wykonawcow. Dosyc mam tego.
Jak juz wspominalam,mi sie poprostu nudzilo i tyle.Oj pastwimy sie,pastwimy Laughing Ale mnie juz to troche wkurza,zawsze powtarza,ze umie grac na gitarze,ze nie robi z siebie shitnejki itd. nawet gitary nie umie porzadnie rozwalic Laughing no wiedze,dziewczyna czuje rock'n'roll Laughing

Z zycia naszej kochanej pozerki... Tongue Laughing

6:00am - nienawidze wstawac tak wczesnie, to juest do dupy!

6:04am - swiatla w tych lazienkach sa okropne, sprawiaja, ze wygladam paskudnie...kurde, przeciez MAM TAK OD ZAWSZE...dzieki mamusiu...

6:31am - Pokreceni ludzie od makijazu! Minuta spoznienia! Za kogo oni sie uwazaja...

7:04am - No nareszcie skonczyli malowac mi lewe oko, pojebancy, ta suka wsadzila mi kredke do oka! Aaaa!

8:27am - Koniec malowania oczu, teraz czas na skore...to zawsze zabiera tyyyyle czasu...

9:46am - Glupia szmata, za kogo ona sie uwaza, ze mowi, ze mam duzo syfow? Co za kurwa, rozwale jej moja gitare na dupsku...nie, moment! Podpale ja! I nie bede taka jak Britney... Chociaz tak na prawde chcialabym ja byc....

10:00am - Ojej, przyszli stylisci! Ciekawe jakie skejterskie wdzianka maja dla mnie dzisiaj...

10:30am - Dobra moge juz isc na moja konferencje, jezeli ktos nazwie mnie "ksiezniczka popu" rozwale mu na łbie moja deskorolkę, itak nigdy jej nie uzywam....

1:00pm - Konferencja nareszcie sie skonczyla...UGH! Dlaczego moj kolega z zespolu cos gadal? Czy mysli, ze ukradnie mi moja popularnosc? Do chuja pana nikt nawet nie wie jak on sie nazywa! (nawet ja) E...z reszta nie wazne itak zawsze ja bede slawna a nie on...

1:30pm - Musze zrobic sobie jakies foty tylko z leciutkim makijazem na twarzy, w naturalnych kolorach bo ktos zamiescil foty jak na prawde wygladam w necie. Najwyrazniej to nie robi dobrej propagagandy....Cokolwiek to znaczy, skad mam wiedziec, rzucilam szkole w wieku 16 lat!....

2:51pm - Nic nie jadlam caly dzien, e..oszczedze na obiedzie i kupie cracka.. Moment! Przeciez mam tyle kasy by kupic i to i to! No tak nie jestem juz w szkole sredniej...

4:17pm - O MÓJ BOZE! Jestem w telewizji! Moja piosenka, wow wyglada jakbym na prawde umiala grac na gitarze, ludzie ktorzy robia te teledyski znaja sie na rzeczy... Wyglada nawet jakbym umiala jezdzic na desce! wow...magia telewizji...wow

5:30pm - Chyba zetre ten make-up, jest taki ciezki...

6:30pm - Yeah! Juz go nie ma! Zajelo mi to tylko godzinke! To o 10 minut mniej niz wczoraj...robie sie w tym coraz lepsza!

6:43pm - Jedzonko...brakowalo mi cie caly dzien...cracku, pragne cie wiecej i wiecej z kazda chwila

7:00pm - Jakies suki zwace sie Michele i Lyndsey wyslaly mi groznie brzmiacego maila, mowily mi, zebym udusila sie krawatem... Chociaz brzmi calkiem niezle, cool, powinnam najpierw zapytac mojego managera, przeciez on to wszystko wymyslil, wiecei ze bede punkiem abym byla bardziej popularna i wyciagala gowniarza z kieszeni wiecej szmalu....

7:04pm - Menager powiedzial bym tego nie robila. Te dwie dziewczyny chyba mnie nie lubia. Byly na mojej stronie w sieci i napisaly, ze jestem pozerka...to na pewno jakis sposob pokazania mi swojego uwielbienia...

7:30pm - Chyba powinnam juz spac,zaloze moj aparacik i plasterki wybielajace. A...no i cos na trad, makijazysci mowia, ze sa juz zmeczeni ukrywaniem go pod kilogramem podkladu...
Stron: 1 2 3 4 5