Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POTRZEBUJĘ RADY !!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
http://img48.exs.cx/my.php?loc=img48&image=fotka6py.jpg Chciałem Was prosić o radę , bo jutro z rana idę to wywołać - jest to niespodzianka na DZień Kobiet od chłopców z Naszej klasy . Powiedzcie , czy dobry pomysł , co ewentualnie poprawić ...
uważam to za zajebisty pomysł...!! nie inaczej wywołuj!..Wink napewno sie kobitki ucieszą..Wink
Rok temu zrobiliśmy z kumplmi coś w tym stylu, i wszystkie panie były zachwycone Big Grin
Jakbym dostała taką fotkę to od razu zawisnęłaby na ścianie.
Big Grin
heh , dzięki , zaraz biegnę do miasta to wywołać Wink
pomysl fajny tylko z wykonaniem nie najlepiej (nie bijcie) Rolleyes
hahaha, dobre ;]
Dobry pomysł ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia Smile
Jakbyście mieli robić to za darmo , też by Wam się nie chciało jakoś super starać Smile Ale dziękuję , że ktoś odważył się na krytykę Wink
bylem pierwszy Tongue Rolleyes

Anonymous

muszę przyznać że pomysł dobry Big Grin
Fajny pomysł Laughing
a my od naszych facetów z klasy dostaniemy jak co roku kopa w dupsko ewentualnie przywiędłego habazia na 3 dni po 8 po tańszy... Crying or Very Sad
Pomysł do dupy i wykonanie też do dupy.

Ja sie nie składałem na dzień kobiet. Chciel 6zł wole sobie wypić 2 Dębowe w jakimś dobrym towarzystwie niż płacić na te dziwki ze szkoły.
weles napisał(a):Pomysł do dupy i wykonanie też do dupy.

Ja sie nie składałem na dzień kobiet. Chciel 6zł wole sobie wypić 2 Dębowe w jakimś dobrym towarzystwie niż płacić na te dziwki ze szkoły.

oj chyba ci podpaly Big Grin
weles napisał(a):Pomysł do dupy i wykonanie też do dupy.

pajac...
Stron: 1 2 3