Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
najlepsi "krzykacze" hmm...na pewno VARG ...VORPH...GHAAL....no i ku wkurwieniu innych dodam tutaj DANIEGO . mimo iz nie lubie kredek ,DANI ma swietny glos...
PS.pytanie do tych ktorzy twierdza ze kredki to nie black...-wiec co to kurwa niby jest?
McCoy napisał(a):wiec co to kurwa niby jest?
najbadziewniejsza kapela ostatnich lat
McCoy napisał(a):no i ku wkurwieniu innych dodam tutaj DANIEGO . mimo iz nie lubie kredek ,DANI ma swietny glos...
ależ jego wokal to w temacie o najgorszych wokalistach BM, przecież to jebany syf, trzeba byc głuchą pizdą żebny tego nie słyszec.
necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...
nevermore - popisales sie
McCoy napisał(a):necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...
![[Obrazek: ciezkesamobojstwokotavf8.jpg]](http://img344.imageshack.us/img344/2630/ciezkesamobojstwokotavf8.jpg)
prawde mówiąc dla mnie to jeden wielki chuj czy spiewa franek czy zenek, ale sa wokalisci ktorzy sie wyróznią czymś... i z pewnoscią należy do niech Dani F.

bo posiadac tak szeroki zakres tonów to dla mnie wyczyn, Shagrath - najpierw spokojny, by za chwile zaczac spiewac agresywnie tez bardzo fajnie ztonowane utwory, Mortuus - ten to za całokształt powinien dostac nobla ;>
McCoy napisał(a):necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...
Nie jest, zapewniam Cie :]
btw. Necro cos nie widac tego obrazka lepiej go na imageshacka daj
eee tam - chrzanicie bzdury. "Kredki" mają zarąbisty wokal. Naprawdę. Ta klientka z Theater Of Tragedy jest boska

lol
Liv Kristine to nie Kredki, a Nymphetamine

KISIEL napisał(a):eee tam - chrzanicie bzdury. "Kredki" mają zarąbisty wokal. Naprawdę. Ta klientka z Theater Of Tragedy jest boska
lol
i tak spiewa na koncertach z playbacku

Liv Kristine śpiewa z playbacku bywa...
Zaś najlepszy wokal ma Nergal....i juz...
Hellveto napisał(a):najlepszy wokal ma Nergal....i juz...
Wypadałoby sprostować bo z tego co mi wiadomo to od "Satanici" zaczęli grać jakby inaczej. A topic przecie o wokalu BM...
KISIEL napisał(a):Wypadałoby sprostować bo z tego co mi wiadomo to od "Satanici" zaczęli grać jakby inaczej. A topic przecie o wokalu BM...
masz racje od satanici nie jest to juz bm, ale przeciez moglo mu chodzic o wczesniejsze plyty, zreszta mniejsza z tym, ja nie bede sie wypowiadac w tym temacie poniewaz jesli powiem iz nergal ma najlepszy wokal to nie bedzie to obiektywne bo wyjatkowo bardzo uwielbiam behemotha
swoja droga dziwny temat
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10