moze tym razem nie braknie biletów

Pewnie zabraknie, bo zespół obecnie jest przecież bardzo popularny. To już nie to samo, co kilka lat temu, kiedy wydawali "Out Of Myself" i mało kto o nich słyszał.
Grrrr mam nadzieję zobaczyć tam ponownie Rzeszów...
Kamael napisał(a):Pewnie zabraknie, bo zespół obecnie jest przecież bardzo popularny. To już nie to samo, co kilka lat temu, kiedy wydawali "Out Of Myself" i mało kto o nich słyszał.
tzn chodziło mi o to że może teraz ja zdąże kupić bilet

Szkoda, ze tak do dupy zaprezentowali sie na Masters, ale maja nauczke - nie grac na festiwalach
Mam taką, zakupiłam na koncercie. Były też inne wzory min. z okładką "Out Of Myself" ( zagraniczna wersja płyty)
zespół znam od dawna (nie osobiście oczywiście

i uważam, że jest wyjątkowy

tekstowo i muzycznie i wokalnie i całościowo
Pozdrawiam
Prace nad nowym albumem Riverside ruszyły już pełna parą. Aktualnie zespół kończy komponowanie premierowego materiału i już niedługo wchodzi do studia.
"Rapid Eye Movement", bo taki będzie tytuł kolejnego krążka, zapowiada się na najbardziej oniryczną część "Reality Dream Trilogy". Na płycie znajdzie się ponownie dziewięć kompozycji, a oprawą graficzną kolejny raz zajmie się Travis Smith. Planowana data wydania albumu to wrzesień 2007, pod skrzydłami Inside Out na świecie i Mystic Production w kraju.
Nowe kompozycje będzie można usłyszeć już wkrótce na trzech koncertach zespołu:
28.03.2007 - Zabrze, "Wiatrak"
30.03.2007 - Holandia , Ittervoort , "C.C. de Mortel"
31.03.2007 - Niemcy, "Rüsselsheim", Das Rind
Warto zwrócić uwagę jak fani progresywnego grania oceniają płyty Riverside. Lista obejmuje wszechczasy więc pozycje 23 SLS (wyżej niż Ściana Floydów i niż wiele innych uznanych klasyków) i 93 OOM to baaardzo wysokie miejsca wskazujące iż nasz rodzimy Riverside jest chyba najbardziej znaną na świecie polską kapelą
http://www.progarchives.com/top-prog-alb...opular=500
ale i tak do Induktorów nie mają startu

buubi napisał(a):pozycje 23 SLS (wyżej niż Ściana Floydów
nie znam sie szczegolnie na tej muzie ale to chyba jaja jakies sa
Jaja nie jaja,wiadomo co mozna sobie z tymi wszystkimi rangingami zrobic:>
Yogurt napisał(a):ale i tak do Induktorów nie mają startu
W polskim progresie NewBreed Kill
akurat Ściana jest cieńka

... ale wziąwszy pod uwage tą liste jako całość to tak, to są ewidentne jaja