03-02-2005, 05:38 PM
03-02-2005, 05:42 PM
Jeśli ktoś tego chce, choć czemuż to?
03-28-2005, 08:56 PM
Bardzo lubię
Strasznie mi się podobała na przykład wczorajsza dendrofilska sesja 

03-28-2005, 10:43 PM
NIENAWIDZĘ JAK MI SIĘ ROBI ZDJĘCIĄ, łacznie z rękoczynami, po prostu niecierpię, jak ktoś chce ze mna mieć zdjęcie- proszę bardzo, moim aparatem- zaakceptuje- dostanie odbitke. mam fobię na tym punkcie, mimo wszystko obiecałam 2 znajomym, że mogą mić zrobić 'sesję' (ehh po pierwsze to znajomi, a po drugie szukają kogo się da, bo raczej na sesje się nie nadaje). Ale lubię oglądać, komentować i dyskutować na temat zdjęć innych. Zawsze czuję się zaszczycona jak kumpel przynosi czy przesyła mi swoje zdjęcia, żebym napisała mu co o nich myslę, bo to dla niego ważne. Aż rosnę wtedy. Ale ogólnie lubię oceniać twórczość innych, w takim sensie, że lubie robić analizę, co jest ok, co można by zmienić, a jak coś jest bardzo dobre to jestem bardzo bardzo dumna. Więc jak ktoś coś tworzy (literatura, sztuka, film) zgłaszam się na recenzenta, jeżeli ktoś lubi dzielić się swoją twórczością i chce poznać opinie innych. [taka mała autoreklama
]

03-28-2005, 11:43 PM
a ja bardzo lubię robić zdjęcia innym, ale sama też lubię być fotografowana i samowyzwalaczem sobie pstrykać. No wiadomo, że nie na okrągło. Czasami...w sprzyjających okolicznościach przyrody...
potem będzie pamiątka na starość, jak to wyglądałam za młodu...
A zdjęcia ustawiane? Czemu nie
Dobre zdjęcie ustawiane też ma smaczek, nie można zapominać że początki fotografii, kiedy jeszcze naświetlało się zdjęcie pół godziny a potem kilka minut to było nieruchome pozowanie. I pozowane fotki a fotki sytuacyjne to dwie różne dziedziny jak dla mnie.
Każda ma swoje zady i walety

potem będzie pamiątka na starość, jak to wyglądałam za młodu...
A zdjęcia ustawiane? Czemu nie

Każda ma swoje zady i walety

03-28-2005, 11:57 PM
Nienawidzę jak ktoś mi robi zdjęcia , na których mam się uśmiechnąć i powiedzieć "czizzzz"....wychodzę jak daun
.....na takich znienacka to jeszcze czasem ujdzie....
Ale tak ogólnie nie lubię jak mi ktoś robi jakiekolwiek zdjęcia , więc od "fotografów" trzymam się z daleka

Ale tak ogólnie nie lubię jak mi ktoś robi jakiekolwiek zdjęcia , więc od "fotografów" trzymam się z daleka

03-29-2005, 04:04 AM
NIE!!!
03-29-2005, 08:50 AM
Nie..
ludzie mówią, że ejstem fotogeniczna ale to ***** prawda
Przynajmniej ja tak sądzę... :?
ludzie mówią, że ejstem fotogeniczna ale to ***** prawda

Przynajmniej ja tak sądzę... :?
03-29-2005, 09:35 AM
mi mowia ze jestem niefotogeniczny i maja racje 

03-29-2005, 10:24 AM
nie znosze jak ktos robi mi zdjecia, choc sam lubie je robic 

03-29-2005, 10:33 AM
Najlepiej to akty, byc i samemu fotografowac
Chetna ktoras na sesje z Acridziem?

![[Obrazek: icon_faja.gif]](http://punk.alternatywa.com/forum/images/smiles/icon_faja.gif)

03-29-2005, 11:48 PM
Acrid możesz mi popozować w akcie do rysunku
Tychy niedaleko. Albo popozować na naszej pracowni...same laski rysują 

Anonymous
03-30-2005, 08:06 AM
Vlkodlak napisał(a):Albo popozować na naszej pracowni...same laski rysująto ja też chce

03-31-2005, 07:27 PM
Mi to obojetne,jak nie mam ochoty fotografowana to buj sie sprzeciwuc
,najgorsi sa paparazzi

03-31-2005, 08:46 PM
Nie lubię, unikam aparatu, choć sama fotografuję. Precz z obiektywem...