Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Czy lubimy byc fotografowani??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
mimo wrodzonej przydoty nie zwracam większej uwagi na to, czy ktoś mi zrobi fote czy nie... no chyba, że mam naprawde paskudny humor, albo systuacja, w której robione zdjęcie było jest mi niedogodna... ale to się rzadko zdarza na szczęscie Smile.
A fotki z nienacka i imprezowe są najlepsze Big Grin. Niektóre pozowane też, ale to już naprawde trzeba się postarać o dobry pomysł Wink...

Anonymous

Mnie jest to obojętne... tzn. jak ktoś zrobi zdjęcie nic się nie stanie...
nie jestem specjalnie fotogeniczny, a na zdjęciach zawsze wychodzę gorzej niż sobię to wyobrażam. Zawsze potrzebuję ripleja, bo a to zamknę oczy od flesza, a to mi ktoś przejdzie przed aparatem Big Grin Nie lubię byc fotografowany, bo z reguły później muszę na siebie patrzec :/
Ja tam nieprzepadam za fotografowaniem sie Wink Jak juz to wole sama komus robic zdjecia Wink
Valhalla napisał(a):Ja tam nieprzepadam za fotografowaniem sie Wink Jak juz to wole sama komus robic zdjecia Wink
o nie... bedzie więcej zdjęć Acrida.....

Laughing
Tak szybko to sie nie da ;( bo to 210km Sad Laughing
Valhalla napisał(a):Tak szybko to sie nie da ;( bo to 210km Sad Laughing
hehe spoko mam to samo.
Aeroth napisał(a):
Valhalla napisał(a):Tak szybko to sie nie da ;( bo to 210km Sad Laughing
hehe spoko mam to samo.
Wiem gadalam z Hethell, a w sobote na piwo idziemy Tongue Jakbys nie wiedzial Wink
hehe wiem wiem.
to się pożalicie sobie jak to źle macie z nami Tongue
ja tam lubie Smile niewazne czy z nienacka czy przygotowywane Smile
Ja też lubie bo jestem piękny, nie zaprzecze Laughing
Nienawidzę,kiedy ktoś chce mi zrobić zdjęcie,zawsze się tak zakamufluję,że poznać trudno jeśli w ogóle widać.A zdjęcie "solo"?Do tego jest uprawniona tylko jedna osoba.W końcu już się do mojego widoku przyzwyczaiła,więc efekt wpatrywania się w moje zdjęcie jakim są koszmary jej nie grozi Laughing
nie lubie zdjec, brrrr jak otworze album to same brzydkie zdjecia, zazwyczaj zdaza mi sie jeszcze odwrocic albo zrobic jakas glupia mine, totalna katastrofa, zabierzcie odemnie te aparaty, aaaaaaaaaa Mad
A mnie jest wszystko jedno, chociaz osobiscie wole robic zdjecia, niz zeby mnie "zdejmowano". Aczkolwiek jak ktos ladnie, ale to naprawde baaaaaaaardzo ladnie poprosi, to czemu nie Wink
U mnie to zalezy. Jak sie zalapie w jakis kadr przypadkowo to nie, ale jakas mala sesyjka to calkiem fajne zajecie:] Lubie potem przeksztalcac fotki na kompie Smile <patrz---> avatar> Smile
Stron: 1 2 3 4