Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Static-X
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Dżemik napisał(a):Ciekawe jak on czapke nosi.. Big Grin

Może takie jak krasnoludki i święty Mikołaj? Laughing albo jak biskupi?? Laughing
Hmm...mnie to bardziej ciekawi ile on spędza czasu w łazience na układaniu taaaakiej fryzury. No i ile żelu czy pianki zużywa... Wink Tongue
Pewnie dużo, ale efekt końcowy jest tego wart.
Wink
Heh mi sie bardzo podoba fryz Wayene'a Big Grin
Moim zdaniem wymiata 8)
No i trza mu przyznac że całkiem przystojny z niego gosć... Angry
W pełni popieram wypowiedź przedmówczyni.Wayne jest czadowy.
Big Grin
Heh ja kiedyś sie w nim po prostu bujałam Big Grin
Jak mój tatuś mi pokazał jego teledysk... Zaraz co to było... Question :?
Chyba the only... To zaczęłam sie drzeć ze to mój ideał i powiedziałam że chce żeby mnie adoptował Laughing
Static X to jak dla mnie taka podróbka Korna. Pierwszy ich kawałek, jaki usłyszałem to The Only. Wokalista ma fajny fryz, ale sam nie chciałbym takiego mieć Surprised
Mam płytkę Shadow Zone. (Do reszty się nie przyznaję, po powiedzmy, że mam je na 24 godziny Laughing )
Moim zdaniem fajna robota. Przyjemnie się słucha. Jeśli chodzi o teledyski to kilka wywarło na mnie pozytywne znaczenie- bardzo fajnie zrobione.
Co do fryzu Static`a - gość nosi czapki, ale wtedy nie ma "fryzury". A bez niej wygląda okropnie. Z resztą pooglądajcie sobie zdjęcia na oficjalnej stronie zespołu Laughing
Moim zdaniem przyjemna muzyczka przy wykonywaniu prac domowych Laughing
Static-X, bardzo dobra kapela, kiedyś nawet myślałem nad batami Wayna czy by sobie takich nie zrobić ;]
Static-X bardzo fajna kapela...pierwszy raz słyszałem ich kawałek w NFS:Underground był to All in Wait...spodobało mi się i skołowałem sobie ich płyty i spodobało mi się fajne Big Grin
WaMpIrKa napisał(a):Heh ja kiedyś sie w nim po prostu bujałam Big Grin
Jak mój tatuś mi pokazał jego teledysk... Zaraz co to było... Question :?
Chyba the only... To zaczęłam sie drzeć ze to mój ideał i powiedziałam że chce żeby mnie adoptował Laughing

Kurde no zrobie se taka fryzure, zrobie se Bog mi swiadkiem Tongue ...

A brode ma wypasista !

I jak ktos moze pisac ze Static-X to nei znany zespol jak tylu ludzi gralo w NFS: Underground Tongue ... Kogo zapytam czy ojazy The Only to od razu mordka sie usmiecha Big Grin
Static 14 czerwca wydaje nową płytę!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
To super!

Laughing
Zajebiście! Big Grin Ciekawe jaka będzie Question Ale na pewno genialna Laughing
W tej chwili słucham kawałaka "Push It".Wspaniały utwór.

Laughing
Stron: 1 2 3 4 5