Dżemik napisał(a):Ciekawe jak on czapke nosi.. 
Może takie jak krasnoludki i święty Mikołaj?

albo jak biskupi??

Hmm...mnie to bardziej ciekawi ile on spędza czasu w łazience na układaniu taaaakiej fryzury. No i ile żelu czy pianki zużywa...

Pewnie dużo, ale efekt końcowy jest tego wart.

Heh mi sie bardzo podoba fryz Wayene'a
Moim zdaniem wymiata 8)
No i trza mu przyznac że całkiem przystojny z niego gosć...

W pełni popieram wypowiedź przedmówczyni.Wayne jest czadowy.

Heh ja kiedyś sie w nim po prostu bujałam
Jak mój tatuś mi pokazał jego teledysk... Zaraz co to było...

:?
Chyba the only... To zaczęłam sie drzeć ze to mój ideał i powiedziałam że chce żeby mnie adoptował

Static X to jak dla mnie taka podróbka Korna. Pierwszy ich kawałek, jaki usłyszałem to The Only. Wokalista ma fajny fryz, ale sam nie chciałbym takiego mieć

Mam płytkę Shadow Zone. (Do reszty się nie przyznaję, po powiedzmy, że mam je na 24 godziny

)
Moim zdaniem fajna robota. Przyjemnie się słucha. Jeśli chodzi o teledyski to kilka wywarło na mnie pozytywne znaczenie- bardzo fajnie zrobione.
Co do fryzu Static`a - gość nosi czapki, ale wtedy nie ma "fryzury". A bez niej wygląda okropnie. Z resztą pooglądajcie sobie zdjęcia na oficjalnej stronie zespołu
Moim zdaniem przyjemna muzyczka przy wykonywaniu prac domowych

Static-X, bardzo dobra kapela, kiedyś nawet myślałem nad batami Wayna czy by sobie takich nie zrobić ;]
Static-X bardzo fajna kapela...pierwszy raz słyszałem ich kawałek w NFS:Underground był to All in Wait...spodobało mi się i skołowałem sobie ich płyty i spodobało mi się fajne

WaMpIrKa napisał(a):Heh ja kiedyś sie w nim po prostu bujałam
Jak mój tatuś mi pokazał jego teledysk... Zaraz co to było...
:?
Chyba the only... To zaczęłam sie drzeć ze to mój ideał i powiedziałam że chce żeby mnie adoptował 
Kurde no zrobie se taka fryzure, zrobie se Bog mi swiadkiem

...
A brode ma wypasista !
I jak ktos moze pisac ze Static-X to nei znany zespol jak tylu ludzi gralo w NFS: Underground

... Kogo zapytam czy ojazy The Only to od razu mordka sie usmiecha

W tej chwili słucham kawałaka "Push It".Wspaniały utwór.