Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Static-X
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
WaMpIrKa napisał(a):do:Gabrysia: A czy ja powiedziałam że Slipów nie lubie?????? Napisałam że LP to gówno (no bo tak jest)
Spoko, ja tylko sobie płaczę, bo INNI porównują Slipa do LP Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Peace&love Wink
Wiecie co?? jesli chodzi o to co gra Static-x to ja sie juz nie wypowiadam a dlatego ze oni sami mowia ze graja Uwaga!! rytmic trashcore!! Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
no coz ja juz nic nie wiem zglupialem Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
No i masz racje zostawmy ten temat w spokoju Big Grin
Mam taka mala prosbe jak mozna se wpieprzyc obrazek przy nicku?? bo nie umiem Smile
Logujesz sie wchodzisz w profil i na samym dole masz opcje: Panel kontrolny emblematów i tam se możesz ze swojego kompa dać albo jakos inaczej... Mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłam Big Grin
Pozdrawiam
Ale fajnie!!! dzieki dzieki jestem twoim dluznikiem pozdrowionka Tongue
Static mi się spodobał odkąd po raz pierwszy usłyszałam "Push it". Potem przesłuchałam "Shadow Zone", wpadło mi to w ucho i dorwałam pozostałe płyty. Smile Ogólnie, bardzo lubię ten zespół.
Racja Paula Wink JA tez nie snuje domyslow czy zespol jest trash, czy nie jest trash, czy to jest speed czy też nu.... Wogóle jest tego tyle gatunkow, że trudno tak do każdego zespołu dodawać doładny jego gatunek.... Taki Therion np... raz porząde darcie raz spokojne chórki... ale lubie go ogólnie za całokształt i nie wiem jak dokładnei ich określić Wink Pozdro All! Laughing
P.S: A Linkini po prostu sie 'popisali' tymi nagraniami z Jay-Z...... PORAŻKA!!
No... To fakt. Pewnie fani LP pozostali fanami LP, ale ludzie którzy mieli do nich neutralny stosunek chyba troche ten stosunek zmienili... na gorsze :?
Pozrdo Angry
WaMpIrKa napisał(a):... ludzie którzy mieli do nich neutralny stosunek chyba troche ten stosunek zmienili... na gorsze :?
Pozrdo Angry
Zdecydowanie :? Nadal podoba mi się względnie ich pierwsza płyta, ale teraz to już porażka na całej linii...
Niewiele słyszałam utworów Static-X,ale to co miałam okazję posłuchać jest zajebiste.Krótko mówiąc,świetny zespół.
Big Grin
Static-X ? Jeden z zespołów, który z chęcią zobaczyłbym w naszym pieknym kraju Smile Pomimo elektroniki ( której wręcz nienawidzę w jakiejkolwiek muzyce Evil or Very Mad ), panowie dają radę... I ta wspaniała fryzurka Wayne'a Big Grin Big Grin Big Grin
Fryz spoko Wink Tylko po co mu ta broda??? :?
Dla mnie on wygląda całkiem nieźle.
Laughing
Ciekawe jak on czapke nosi.. Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5