Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Cytaty z filmów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Acrid napisał(a):Yeap, Podziemny Krag (; Gratzy, w nagrode mozesz mnie wymiziac jak sie spotkamy Big Grin
Nio wiesz Embarrassed
Muszę podziękować Big Grin ale odsprzedam to jedej z twoich fanek Wink Big Grin
Dokładam kolejną zagadkę:
20. I killed my mirror...And my shower door. Big Grin

PS. Mogę prosić o podpowiedź do nr 17?
efka napisał(a):PS. Mogę prosić o podpowiedź do nr 17?

Najlepszy policjant jakiego znam? To on tworzy prawo (;
17. To może...Brudny Harry? :?
18. Jesli dwoje ludzi sie bardzo kocha, tak naprawde, to kiedy jedna z nich powie ze przebrala sie miarka?
tix napisał(a):18. Jesli dwoje ludzi sie bardzo kocha, tak naprawde, to kiedy jedna z nich powie ze przebrala sie miarka?
NIGDY
19. "Jak mógłbym tworzyć muzyke dwiema prawymi rękami" ? kto wie ? z czego to Big Grin
Balthor napisał(a):14. I can do anything I want... and so can You.
15. Życie jest piękne, pełne magii, uczuć.. i telewizji (orginalnie po angielsku, ale nie pamietam dokładnie pisowni Smile
nikt nie zgadł.. smutne..
14. Donnie Darko
15. Milion Dollar Hotel
no coz.. przykro...
SHOX! napisał(a):19. "Jak mógłbym tworzyć muzyke dwiema prawymi rękami" ? kto wie ? z czego to Big Grin
to nie jest z filmu o jazzowym pianiscie co sie urodzil na parowcu i przez cale zycie zen nie zszedl?
21. Whateva! I do what I want!
Neth napisał(a):
SHOX! napisał(a):19. "Jak mógłbym tworzyć muzyke dwiema prawymi rękami" ? kto wie ? z czego to Big Grin
to nie jest z filmu o jazzowym pianiscie co sie urodzil na parowcu i przez cale zycie zen nie zszedl?
Big Grin Congratulation, "1900 człowiek legenda" neizły film i niezły pojedynek między twórcą JAzzu a naszym głównym bohaterem Smile
SHOX! napisał(a):
Neth napisał(a):
Big Grin Congratulation, "1900 człowiek legenda" neizły film i niezły pojedynek między twórcą JAzzu a naszym głównym bohaterem Smile
O taaak pojedynek byl rewelacyjny. Ostatni utwor mnie zabil Big Grin
1 to Miasteczko South Park
Nastepny " Lepiej być psem cyrkowym niż w wojsku plutonowym " ) ?
Stron: 1 2 3