Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jednoczmy się i zwyciężajmy!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
i tak dzięki za opinię :]
Hej Karaluch, a ty jej coś zrobiłeś, że ona się tak mści ?? Bo jakoś nie wierze, że ona tak sama z siebie.
tak to prawda... ja nie bylem bez winy ): dostalem wpierdol dlatego ze jakiemus dresowi ona sie spodobala... poklucilismy sie i powiedzialem jej o tym dwa miesiace po tym jak sie poklucilismy ): myslalem ze zauwazy jak bardzo mi na niej zalezy... okazalo sie inaczej i ona do teraz uwaza ze ja oszukalem bo nie powiedzialem jej tego od razu.... Sad [/list]
Cytat:tak to prawda... ja nie bylem bez winy ): dostalem wpierdol dlatego ze jakiemus dresowi ona sie spodobala... poklucilismy sie i powiedzialem jej o tym dwa miesiace po tym jak sie poklucilismy ): myslalem ze zauwazy jak bardzo mi na niej zalezy... okazalo sie inaczej i ona do teraz uwaza ze ja oszukalem bo nie powiedzialem jej tego od razu....

Eee.... historia metna jak woda w klozecie. Z tego co zrozumiałem to ta sytułacja nie daje tej lasce pretekstu do aż takiego ataku w twoim kierunku.
Wiec sa trzy mozliwosci i prosze o wyjasnienie:
- Albo ta dziewucha msci sie o każede gówno
- Albo ty wszystkiego nie napisałes
- Lub jak pisałes byłes pijany tak jak ja teraz
- Albo w warszawie wszyscy sa lekko dziwni

ps. jak ktos czegos nie rozumie to sprostuje jak wytrzezwieje
Prostuje - w Warszawie kazdy jest dziwny, i to nie lekko Big Grin <zart>
a to szmata
The_hanged_man napisał(a):Wiec sa trzy mozliwosci i prosze o wyjasnienie:
- Albo ta dziewucha msci sie o każede gówno
- Albo ty wszystkiego nie napisałes
- Lub jak pisałes byłes pijany tak jak ja teraz
- Albo w warszawie wszyscy sa lekko dziwni

ps. jak ktos czegos nie rozumie to sprostuje jak wytrzezwieje

Chyba faktycznie, bo ja się tu czterech możliwości doliczyłam Big Grin
Ona sie mści o byle gówno... Chcesz linka do jej bloga? Jak poczytarz od początku do końca ale zmienisz zdanie lub sam swierdzisz że ona ma na bani ):

P.S.
Dalej mi na niej zalezy lecz neinawidzimy się równie mocno... podobno te uczucia są badzo podobne do siebie :/
Karaluch internetowy napisał(a):Ona sie mści o byle gówno... Chcesz linka do jej bloga? Jak poczytarz od początku do końca ale zmienisz zdanie lub sam swierdzisz że ona ma na bani ):

P.S.
Dalej mi na niej zalezy lecz neinawidzimy się równie mocno... podobno te uczucia są badzo podobne do siebie :/
Miałem kiedyś tak, że jak się z taką jedną rozstałem, to szalałem z nienawiści, rzucałem na nią klątwy, itd... aż dopóki nie przestałem jej kochać - wtedy nienawiść też przeminęła.

Najważniejsze, czy się jeszcze szanujecie - jeśli tak, to jeszcze nie wszystko stracone Wink
Daj sobie człowieku z nią spokój bo szkoda zachodu ! --- 8)

Teraz po pierwsze, pierwszy raz się z czymś takim spotykam, że "kolo" organizuje ludzi których na oczy nie widziałe i ludzi którzy nie są w temacie, aby ci najeżdzali jego panienke bo ta go puściła ew. się pokłócili, TO JAKIŚ ABSURD Tongue no wybacz ale nie znamy jej wersji, ona się tu nie może wypowiedzieć, tylko ty cały czas na nią najeżdzasz, wątpie w to, że masz przez nią tak przejebane, i te rewolucyjne hasełka w stylu "Bracia do broni" sobie odpuść, bo po co masz nas w to gówno mieszać ??? Spotkałem się w życiu z kilkoma sukami ale to nie powód do takiego porywu serca, lepiej z nią spokojnie pogadaj ... Angry
A ja gościa rozumiem... Może dlatego, że kiedyś też spotkałem laskę, która, nie dość, że dała mi kosza, to jeszcze narobiła mi takiej siary, że do końca gimnazjum wszędzie słyszałem durne śmieszki...
aXe, ja wiem co on przeżywa Confusedhock: każdy przez to piekło prędzej czy później przejdzie ale, ten sposób w jaki on chcę to załątwić jest PATOLOGICZNY, głupi i dziecinny po prostu i przyniesie więcej szkód niż korzyści, czas leczy rany ... przejdzie im a osoby z zewnątrz niech się w to nie angażują! tak działa matka natura Smile niestety ... ja do dziś czuje ból z powodu mojej nieszczesliwej miłości jedynej w życiu, gdzie to myślałem, że wszystko się zmieni, że zapragnie mi się żyć !!! a wyszło całkiem inaczej, i trzeba to przyjąć na gołą klate 8) ehh... ale nie w ten sposób nie w ten.
Shox to prwda i widać że jestes homo sapiens(: Lecz jakbys przeczytał do końća mój Topic to byś wiedział że napisałem że ta akcja jest odwetowa za jej akcję na Borzumie... W ten sam sbosób zostałem zjebany i parę osób jak to nawet ktoś tam wyżej się przyznał napisało do mnie i mnie zjebało... Wtedy ja to olałem, napisałem tylko że dostanie czarnobyla za to co zorbiła jeżeli to powturzy. Zprawdziłem jej IP, wszedłem jej na kompa, i miałem szok z kąd ta osoba ma np. Jej wiersze, ipt. Sprawdziłem gg i okazało się że to ona... Nic wtedy ni zrobiłem tylko powiedziałem jej że mi przykro, teraz gdy takie akcje i sytujacje się powturzyły poprosiłem ludzi o pomoc. To prawda Shox że "każdy kij ma dwa końce"... więc jak ktoś niech nie musi nic robić. Ale na razie tyle osób mi już pomogło że moge z duma poiwedzieć że takie hasło "Jednoczmy się i zwyciężajmy wspólnych nieprzyjaciół" łączą ludzi w potrzebi, i teraz tez się tak zrobił.

Rock, Honor, Ojczyzna ! 8)

Oi!
Pewnie Czarnobyl ktory rozpizdzi jej kompa do reszty pomoze... Nie lepiej dzialac w mysl - nie ruszaj gowna bo zacznie smierdziec?
Zemsta bywa słodka...
Stron: 1 2 3 4