02-12-2005, 05:24 PM
02-12-2005, 05:27 PM
Ja Nie Znam Sprawy ... Ale Mowie ... Niech Z Nia Pogada ... Moze faktycznie Wysylanie Tego Bylo Bledem ( Przyznaje Sie ) ... Ale ... Rozmowa Moze Dlugo Zmienic ...
02-12-2005, 06:00 PM
Ej.. słuchajcie jak ja próbowałem sie z nią spotkac dostałem wiadomośc na maila że jestem idiota że chcę sie z nią spotkać... Może faktcyznie jestem idiotą ale przepraszam jak ktoś wystawia moja dane osobowe (bo i takie jazdy były), jestem obrażany i ludzi z gg co 5 min. chca wiedzieć jak w brazylijskiej telenoweli co się dzieje i kim ja jestem i co oni uważają na ten temat i jak to sie skonczy to ja załamuję ręce... idę teraz na koncert na którym będzie ona i jak zwykle choć nei daję o to głowy sobie odciąć będzie jakaś burda przez nią... ostatnio była o pewnego gościa który potrzebował panienki na wieczó... dostał na co sasłużył odemnie a ona stwierdizła ze ma psa na posyłki... i zjebała mi kilka bardzo dobrych znajomości każąc ludzią stawac po jednej lub drugiej stronie. A ja uważam że ludzie albo sa bezstronni albo stoją po jej stronie. Czy to nie jest głupie? Moim zdaniem naprawdę ta sprawa powinna zakończyć się w 4 oczy... ale ona tego nie chce i woli mnie zniszczyć... więc po 4 miesiacach zaczołem się bronić.
Jeszcze raz dzięki za wsio!
Oi!
Jeszcze raz dzięki za wsio!
Oi!
02-12-2005, 06:24 PM
skoro takie koxy ci odwala z wstawianiem twoich danych to bardzo z niej nieciekawa pasqda, może powinna brać jakieś psychotropy ...
02-12-2005, 06:35 PM
Nienawidze takich dziewczyn.
W mojej szkole jest taka jedna której przeszkadza mój punkowy styl.
ZAczęła mnie od brudasów wzyywac i podcinac na przerwach.
Ona jest dziewczyna i wygląda jak chłopak więc musiałem polegać na mojej niesamowitej zdolności: cholernie wkurzającej nietolerancji.
He he już sie odwaliła
Ona jest dziewczyna i wygląda jak chłopak więc musiałem polegać na mojej niesamowitej zdolności: cholernie wkurzającej nietolerancji.
He he już sie odwaliła
02-12-2005, 07:55 PM
Trzeba Bylo Z Nia Najpierw pogadac .. O Co Jej Chodzi ...
02-12-2005, 08:45 PM
bez komentarza ;/
02-12-2005, 11:09 PM
Billy_Joe napisał(a):Nienawidze takich dziewczyn.
He he już sie odwaliła
ja tam jestem za całkowitym równouprawnieniem, powinieneś takiej tępej suczarcze sypnąć plombe, od razu by się zamknęła na stałe haha
takie tępe suczysławy se myślą że nikt im nei sypnie tylko choćby dlatego ze są dziewczynami

02-13-2005, 01:30 AM
Bicie Dziewczyn ... To Juz Byscie Byli Gorsi Od Dresow Chyba ...
Arion
02-13-2005, 08:14 AM
drogie bravo...
nie popieram prezentowanej przez tą dziewczynę postawy, ale sory ludzie - to nie forum o użalaniu się nad swoim położeniem. wg mnie taka akcja jest bezsensowna, ta dziewczyna musiałaby być nie tylko dwulicową małpą, ale też skończoną idiotką, żeby przejąć się kilkoma wiadomościami na gadzie od ludzi, których prawdopodobnie w życiu na oczy nie widziała i widzieć nie będzie.
i przenoszę to do offtopa, bo tam jest tego tematu miejsce.
nie popieram prezentowanej przez tą dziewczynę postawy, ale sory ludzie - to nie forum o użalaniu się nad swoim położeniem. wg mnie taka akcja jest bezsensowna, ta dziewczyna musiałaby być nie tylko dwulicową małpą, ale też skończoną idiotką, żeby przejąć się kilkoma wiadomościami na gadzie od ludzi, których prawdopodobnie w życiu na oczy nie widziała i widzieć nie będzie.
i przenoszę to do offtopa, bo tam jest tego tematu miejsce.
02-13-2005, 08:56 AM
Kłech... do offtopa... ): smutno mi a co do tego co napsiała wyżej ta miła pani która skierwoała ten topic do offtopa... uwierz mi że pomogło, naprawdę pomogła... Dzięki Tobie chyba żeźmy się wreszcie pogodzili (:
P.S.
Dzięki wszystkim za pomoc... Jakby ktoś chciał mój gadek jest w peirwszy pości to podziękuję w 2 monitory (: jeszcze raz dzięki.
Oi!
P.S.
Dzięki wszystkim za pomoc... Jakby ktoś chciał mój gadek jest w peirwszy pości to podziękuję w 2 monitory (: jeszcze raz dzięki.
Oi!
02-15-2005, 12:51 PM
Nie no co sie porobiło oi`owi "pomagam"
... no ale odrzucam na moment moją niechęć do oi`ów i ślę wiadomości na gg tego czegoś, ale tylko dlatego że nie trawię takiego kurewskiego dwulicowego gówna 

02-15-2005, 01:32 PM
Dzięki przyjacielu, naprawdę dzięki (: A co Oi!-ów i metali to w sumie nie ma co się kłucić a pomać sobie warto bo moze kiedyś ja będę mógł Tobie pomóc (:
Oi!
Oi!
02-15-2005, 02:58 PM
Powiem tyle:
Nie robie za akcje charytatywna a i w czyjes zycie sie z butami pchac nie bede. Nie znam tej panny, nie moge wystawic o niej oceny ze jest taka a taka bo jej nie znam.
Karaluch - smieszy mnie troche twoje zachowanie...
Nie robie za akcje charytatywna a i w czyjes zycie sie z butami pchac nie bede. Nie znam tej panny, nie moge wystawic o niej oceny ze jest taka a taka bo jej nie znam.
Karaluch - smieszy mnie troche twoje zachowanie...
02-15-2005, 08:19 PM
Karaluch ty oi :p no no
wiekszosc oi'ow ktorych poznalam uwazam za hmm "zjawiskowych"
a i ja sie nie przyczynilam bo taka mam juz zasade ze nie wtryniam sie w cudze sprawy ...
wiekszosc oi'ow ktorych poznalam uwazam za hmm "zjawiskowych"

a i ja sie nie przyczynilam bo taka mam juz zasade ze nie wtryniam sie w cudze sprawy ...