07-11-2006, 08:24 PM
07-12-2006, 08:18 AM
Na oficjalnej stronie Mars Volty nowy kawałek z płyty "Amputechture" do przesłuchania! KLIK
Jak wrażenia? Dla mnie całkiem nieźle.
Jak wrażenia? Dla mnie całkiem nieźle.
07-12-2006, 11:30 AM
Po przesłuchaniu "Viscera Eyes" - wrażenia bardzo pozytywne, ja jestem zadowolony ;]. Kawałek na końcu się urywa, pewnie będzie miał jakąś kontynuację w następnym utworze ; ).
07-13-2006, 08:01 AM
Mnie ten utwór również przypadł do gustu, powiem więcej: jest bardzo dobrze ;D Zatem do 22 sierpnia ; )
07-13-2006, 07:38 PM
Aktualnie nie będe pisać zbyt wiele, ale niestety do zachwytów to mi baaaaardzo daleko
.

07-13-2006, 07:53 PM
Jeśli całość będzie tak dobra, jak "Viscera Eyes" to będę zadowolony. Z każdym przesłuchaniem ten kawałek bardziej mi się podoba - tak szeroki skład zespołu świetnie się w nim sprawdza. "Pełna", kilkupłaszczyznowa muzyka.
Beton ze mnie i tyle ;].
Beton ze mnie i tyle ;].
07-15-2006, 11:15 PM
Nie wytrzymałem. Sprawdziłem.
Nie, nie, nie kuźwa po stokroć nie! Nie o to chodziło, nie tego oczekiwałem po nowej płycie ;( Kicha. Niestety, kicha.
Nie, nie, nie kuźwa po stokroć nie! Nie o to chodziło, nie tego oczekiwałem po nowej płycie ;( Kicha. Niestety, kicha.
07-16-2006, 01:51 PM
Niesesty mam DOKŁADNIE tak samo... :?
EDITED:
A co do "Viscera Eyes" to jest on chyba chyba najbardziej nośnym kawałkiem z tego albumu.
EDITED:
A co do "Viscera Eyes" to jest on chyba chyba najbardziej nośnym kawałkiem z tego albumu.
08-01-2006, 05:40 PM
rockserwis.pl napisał(a):Data premiery nowego albumu grupy zatytułowanego "Amputechture" została przełożona z 15 sierpnia na 15 września. Kilka dni później pojawiła się informacja, że kolegów opuścił perkusista Jon Theodore. Wersja płyty, która miała być prezentowana na zbliżających się koncertach zostanie więc nieco zmodyfikowana, a Theodore'a zastąpi Blake Fleming, występujący niegdyś w zespołach Laddio Bolocko i Dazzling Killmen. Co ciekawe, Blake wziął też udział w nagraniach pierwszych demo Mars Volta. Pod ręką ma też pozostać John Frusciante, który choć na co dzień występuje w Red Hot Chili Peppers, wziął udział w nagraniach "Amputechture". Popłoch w szeregach Mars Volta nie dziwi, wszak wspólna trasa właśnie z Red Hot Chili Peppers rozpoczyna się już w listopadzie.
08-01-2006, 05:51 PM
Ej, ale Theodore odszedł z zespołu na stałe? ;o ;/ Nie mogę w to uwierzyć... Cholera, przecież to było najważniejsze ogniwo TMV ;/.
08-01-2006, 09:47 PM
Kto teraz będzie robił taki 'maszingany' na perkusji ??...Co do najważniejszego ogniwa to uważama ,że to jednak niepowtarzalny wokal...ale bez tego perkusisty będzie im ciężko...
08-02-2006, 08:23 AM
Teraz znalazłem info, że Fleming (swoją drogą na thecomatrium.com wszyscy wypowiadają się o nim bardzo pozytywnie, ale to chyba perkusista bardziej jazzowy - zobaczymy jak się sprawdzi) go zastąpi tylko w składzie koncertowym... Już nic nie wiem, mogliby umieścić jakiś oficjalny komunikat na swojej stronie.
08-02-2006, 08:59 AM
No i juz się coś chrzani... szkoda :/ .
08-05-2006, 12:02 PM
Kucze, bez Theodora bedzie to juz zupelnie inny zespol. To przeciez glowna sila napedowa tego zespolu (podobnie jak perka np. w Led Zeppelin). Czekam na jakies oswiadczenie na oficjalnej stronie The Mars Volty.
Nadal nie skusilem sie na wersje nowej plyty, ktora krazy w internecie i wytrwale bede czekal do wrzesnia. Kto ze mna? ;D
Nadal nie skusilem sie na wersje nowej plyty, ktora krazy w internecie i wytrwale bede czekal do wrzesnia. Kto ze mna? ;D
08-05-2006, 12:36 PM
Ja ;], jestem twardy.