DJ Rydzyk Rulzzzzzzzzzzzz kocham te jego głębokie przesłania ;]
Kopara mi opadała... Co za bzdety
Radio Maryja bożeee jak dal mnie banda debili, którzy nie wiedzą co mówią

ee tam... postarajcie się dostrzec jasne strony naszego ukochanego radja... np. możecie tam zadzwonić, powiedzieć dosłownie WSZYSTKO a to i tak pójdzie na fonię... w końcu przez to jest taki szum o nazistów itp. w radiu MaryjA. Przecież to lepsze niż listy z dedykacją

Ja myslalam,ze moze bedzie bardziej poetycko...

może byśmy sami coś napisali i zadzwonili do Radia M.? Ma ktoś propozycję? np. o molestowaniu dzieci przez księży lub tym podobne... przecież to niby idzie "na żywo".
Frustra napisał(a):może byśmy sami coś napisali i zadzwonili do Radia M.? Ma ktoś propozycję? np. o molestowaniu dzieci przez księży lub tym podobne... przecież to niby idzie "na żywo".
Radio maryja ma 7 sekundową "linie opóźniającą" więc nie ma szans z taką akcją...pewnie wprowadzili to po 3 słowach do ojca prowadzącego

e tam, szanse są! Tylko należałoby wyliczyć ile potrwa nasz "wierszyk" żeby transmisja się rozpoczęła... potem jak przerwą nadawanie możemu ich oskarżyć o ograniczenie wolności słowa

Ja nawet pamietam raz w "uwadze" byl reportaz,o jakims ksiazulki,co przychodzili do niego faceci,a pozniej do nich takie teksty "ja ta lubie pliskosc z mezczyzna,takie przytulanie,caluski,dotykanie"
(oczywiscie byl to reporter z ukryta kamera

),na drugi dzien przyszla reporterka z tym nagraniem...

a,jakie pozniej teksty wali ksiazunio na uspawiedliwienie

,juz lepiej nie gadac...
Polscy Ksieza Rulezzz 8)