Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Brazylijskie telenowele
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
A niech ludzie oglądają co chcą.
Te wszystkie telenowele i tak są te same, ale cóż...
u nas w klasie najpopularniejsze jest 'na wspolnej'... ale i tak najwieksza zlewa jest z Cioci Kazi [czyt. najslabsze ogniwo] Big Grin
SPoCo napisał(a):ale i tak najwieksza zlewa jest z Cioci Kazi [czyt. najslabsze ogniwo] Big Grin

O tak tak Laughing
Też mamy z niej polewe.
Zwłaszcza, gdy próbujemy seplenić jak ona Smile
hmm to raz na polskim facetka mowi do mnie "monika ja cie wyrzucam z klasy!" a moja kumpela na to "jesztesz najszlapszym ogniwem"... tez byla grzana Wink
Widze Demon że zmieniłes fote w profiluBig GrinBig GrinBig Grin spokojnie mógłbyś grać jakis czarny charakter w meksykańskiej telenoweli (np. Harleyowca który podrywa zakonnice, ale tak naprawde kocha się w swojej babci)Tongue pozdrowieniaWink
eddie napisał(a):np. Harleyowca który podrywa zakonnice, ale tak naprawde kocha się w swojej babci

W sumie to pomysł możnaby opatentować. I dodać jeszcze armię łasic i dziadka-neonazistę
i wnukow pitbull super mega full wypas hiphop ziom (8 i 12 lat Rolleyes )

Anonymous

eddie napisał(a):Widze Demon że zmieniłes fote w profiluBig GrinBig GrinBig Grin spokojnie mógłbyś grać jakis czarny charakter w meksykańskiej telenoweli (np. Harleyowca który podrywa zakonnice, ale tak naprawde kocha się w swojej babci)Tongue pozdrowieniaWink
nie bałdzo Rolleyes Tongue :?
z tym blond wlosami to moglby najwyzej jakiegos dobrego xiecia grac . hehe przeciez te filmy nie wychodza po za algorytm brunet=zly blondyn=dobry
Hethell napisał(a):hehe przeciez te filmy nie wychodza po za algorytm brunet=zly blondyn=dobry

to stwórzmy takie... czyli bohatera pozytywnego już mamy, kto chce grać postać negatywną? Z naszymi pomysłami i zachowaniem może wyjść ciekawie.
Frustra napisał(a):
Hethell napisał(a):hehe przeciez te filmy nie wychodza po za algorytm brunet=zly blondyn=dobry

to stwórzmy takie... czyli bohatera pozytywnego już mamy, kto chce grać postać negatywną? Z naszymi pomysłami i zachowaniem może wyjść ciekawie.
Ja chce być zły!!! Mam predyspozycje:
- wredny;
- hamski;
- i zabójczo przytojny Angry

nadaje się?
Nie ma sprawy! Musisz mieć tylko hiszpański wąsik i będzie git. I teraz naradźcie się z naszym e.. złotowłosym -pozytywnym bohaterem, jaką panienkę chcecie zaangażować - ja sie w to nie bawie - ja bendem dostarczać pomysły.
Ja mam blond włosy, ale też jestem wredna i chamska Surprised

Anonymous

Slayerd: mamy lepsze w "humor" www.rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=2170

kiedy powiedziałem że się zgadzam na grę ?
Eeeee moja babcia oglada wszystkie telenowele świata :? Zaczynając na jakiejś brazylijskiej (?) Esmeraldzie , a kończąc na naszych rodzimych produkcjach typu Na dobre i na złe.....nananana Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Stron: 1 2 3