Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Brazylijskie telenowele
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
brazylijskie telenowele robią furorę w Polsce, zupełnie nie wiem czemu. Przewidywalne jak moje kieszenie, idiotyczne, z tekstami w stylu Rikardo-czemu-mnie-zdradziłeś oraz z rozwalającymi tytułami zyskują coraz większą popularnośc. Ja zauważyłem (nie żeby coś, moja mama ogląda Laughing ) że w tych serialach blondynki zawsze są dobre, a brunetki złe i pokrętne. coś w tym musi, qrde byc...
Niezły hardkor... Laughing
Ja nie oglądam, to się nie wypowiadam. A moja siostra ogląda tylko te głupotu polskiej produkcji.
kLuCz, a nie myślałeś, żeby o tym jakąś konkretną pracę magisterską spreparować? Big Grin
tiaaa Tuomasss, tytuł pracy- ,,Brunetka a blondynka w telenowelach-spojrzenie matematyczno-chemiczno-psychiczne'' Angry
kLuCz napisał(a):brazylijskie telenowele robią furorę w Polsce, zupełnie nie wiem czemu. Przewidywalne jak moje kieszenie, idiotyczne, z tekstami w stylu Rikardo-czemu-mnie-zdradziłeś oraz z rozwalającymi tytułami zyskują coraz większą popularnośc. Ja zauważyłem (nie żeby coś, moja mama ogląda Laughing ) że w tych serialach blondynki zawsze są dobre, a brunetki złe i pokrętne. coś w tym musi, qrde byc...

Bo blondynki to czystej krwi Aryjki(czy jak to sie tam odmienia) a brunetki już niekoniecznie Big Grin
I tak najlepsze są tylko nasze, prawdziwie słowiańskie telenowele(Klon, Złotopolscy.....).
ie prawda, bo Luz Maria była szatynkja ciemną [miałam wtedy ok. 12 lat i czasem po szkole oglądałam, a co]
jak się chcecie pośmiać to weźcie bylejaki program TV i poczytajcie streszczenia odcinków. w dwóch zdaniach streszcza się 45 minut takich bzdet
najlepsza jest "moda na sukces" aktorzy wykupieni dożywotnio, czyli "czy to się kiedyś skończy?" Evil or Very Mad
Nie no moda na sukces to normalnie dlugowieczna bedzie. Starzy aktorzy kipna to beda "ich dzieci" graly i te same perypetie od poczatku, bo nikt ze stalych widzow nie bedzie zyl i bedzie mozna akcje te sama tworzyc Laughing
PS. jestem blondynka i wcale nie jestem dobra Wink Laughing
znacie szczyt głupoty? nagrać "mode na sukces" na kasety Big Grin
Valhalla napisał(a):PS. jestem blondynka i wcale nie jestem dobra Wink Laughing

Ja też Big Grin

Moda na suklces: n/c... moja babcia to ogląda, a ja nie wiem, gdzie mam się schować na te pół godziny, najczęściej wychodzę z domu. Ale najlepiej, jak ja np. czytam książkę, a moja babcia próbuje mi wytłumaczyć, o co chodzi w tym całym gównianym serialu Laughing A jak jej powiem, że mnie to nie interesuje, jest święcie oburzona i nie odzywa się do mnie do wieczora Laughing
przy modzie na sukces nawet wenezulaskie telenowele sie chowaja Tongue nasz rodzimy klan tez odcikowo ma niezly stazTongue
Tak na poczatku odcinka jeden Alfonso mówi do Enrikety:Chciałbym z toba porozmawiać.Przez następne pół odcinka szklanka z wodą spada ze stołu Laughing A tak btw to większość tych telenowel nie jest brazylijska , tylko argentynska tuddzież meksykańska Wink
Moja babka tez oglada mode na sukces....okrytna jest nie ma co.Laughing a swojego czasu cieniowała brzydulę ludzie to był dopiero hałdcoł Laughing Laughing

A tak na marginesie to mgłabym pisać scenariusze do polskich seriali na 98% przewiduję akcję całego odcinka na wspólnej...(nie mam kablówki a czasem też cos muszę ogladać no nie Big Grin Big Grin )
"
-Ricardo.. muszę Ci coś wyznać <12 minut patrzenia sobie w oczy>.. muszę ci coś powiedzieć... zdradziłam cie z twoim ojcem.. styjem, siostrą, matką, psem i kotem...
-Ja tez musze ci cos wyznac.. mam 3 nogi i 2 pępki...
-och nie! jak mogłeś!
-wybacz mi!
"
chlip, chlip, aż się wzruszyłem... Crying or Very Sad Laughing

Anonymous

filmy dla debili...
zaorać :?
Stron: 1 2 3