Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: emocjonujący serial D JAK DUPA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Kto jest fanem wzruszającego serialu D JAK DUPA (znanego jako M jak miłość Rolleyes) ??? Gdy akurat widze jakiś odcinek, to poprostu.... komedia, głupota ale z czegoś człowiek pośmiać się musi... Big Grin
Kurwa pół mojej zjebanej klast to ogląda a [potem porównuje wrażenia... Rzygać się chce
Jeszczem tylko brakuje jakiejś lusesity i don alfonsa...
klasa to kij, u mnie wszystkie nauczycielki ogladaja Confusedhock: Rolleyes
najlepsze było "KACHORRA TO JA!" Big Grin
boska Oreiro.. =__=
Valhalla napisał(a):klasa to kij, u mnie wszystkie nauczycielki ogladaja Confusedhock: Rolleyes
A na lekcjach porównują wrażenia z uczniami?
U mnie raz tak było...

PS. to się nadaje do działu wiocha.
Eeee tam co tam m jak Miłość lepsi są Złotopolscy,albo Moda na sukces,to dopiero wymiata Laughing ,nie zapomnijmy o naszym kochany serialu Plebania Laughing
metallgirl napisał(a):Eeee tam co tam m jak Miłość lepsi są Złotopolscy,albo Moda na sukces,to dopiero wymiata Laughing ,nie zapomnijmy o naszym kochany serialu Plebania Laughing
Pfff... Co Ty za syf podajesz za przykład? "Na dobre i na złe" - to dopiero serial! Lepsze niz historyjki si-fi! <rzygi>
Slayerd napisał(a):Kurwa pół mojej zjebanej klast to ogląda a [potem porównuje wrażenia... Rzygać się chce

Znam ten ból... chociaż ja akurat moją klasę bardzo lubię.
U nas też się zdarzało porównywanie wrażeń z nauczycielkami na lekcji - kiedyś przegadali pół matematyki Big Grin A mnie to tylko cieszyło, bo mogłam sobie spokojnie posłuchać discmana i nikt na to uwagi nie zwrócił Laughing
a u mnie w klasie nie wiem dlaczego wszystkie dziewczyny ostry dyżur oglądają... niegdy nie widziałam ani jednego odcinka, ale chyba musi być weeeerrrry pociągający....
hier_kommt_die_sonne napisał(a):a u mnie w klasie nie wiem dlaczego wszystkie dziewczyny ostry dyżur oglądają... niegdy nie widziałam ani jednego odcinka, ale chyba musi być weeeerrrry pociągający....
Interesujący, że tak powiem. Kiedyś oglądałam. A teraz czasem, ale to są powtórki.
Slayerd napisał(a):Kurwa pół mojej zjebanej klast to ogląda a [potem porównuje wrażenia... Rzygać się chce
Jeszczem tylko brakuje jakiejś lusesity i don alfonsa...

Dokładnie u mnie to samo wszyscy się tym podniecają jakby nie wiem co.... ehhhhh co za ludzie
A najgorsze jest to że się każdy pyta każdego czy jakiś serial ogląda a jak ja powiedziałem że nie oglądam żadnego z tych gówien to mi kumple mówią że ciota ze mnie
Dosłownie porażka Sad Sad

Jeden nawet powiedział że jak nie oglądam żadnego serialu to nie jestem godny z nim konwersować Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Ja się nie znam na serialach.Pamiętam jak koleżanki z klasy pytały sie,czy oglądam Amor Latino,Dziki Księżyc i jeszcze jakieś tam gówno...a ja prosto "a co to jest?" Confusedhock: Szok...jeszcze do dziś pamietam,jak na mnie spojrzały... właśnie tak Mad :? Evil or Very Mad ,ale ja do dziś nie wiem co to jest Crying or Very Sad
Slayerd napisał(a):
Valhalla napisał(a):klasa to kij, u mnie wszystkie nauczycielki ogladaja Confusedhock: Rolleyes
A na lekcjach porównują wrażenia z uczniami?
U mnie raz tak było...

PS. to się nadaje do działu wiocha.

Oczywiscie ze porownuja Big Grin szczegolnie pani od religii, angielskiego, de facto moja wychowawczyni, fanka rownie oklepanego Na dobre i na zle i wszystkiego innego po trochu Rolleyes Makabra po prostu, a niby ci co maja studia zrobione to inteligencja sa Laughing Laughing Laughing
niestety ci z prywatnych uczelni maja taki poziom ze szkoda gadac
eeeeeeee ona panstwowa konczyla, co jej wcale zreszta nie tlumaczy Laughing Laughing Laughing
Stron: 1 2 3 4