Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: emocjonujący serial D JAK DUPA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Ale o co cholera chodzi?! Big Grin
o jakze pojebany serial? Big Grin
czy o co innego pytasz? Tongue
Aha... Bo ja mało telewizorni oglądam i tak trochę nie na czasie jestem. Wiesz, dobranocka i kimano Big Grin
I bardzo slusznie, przynajmniej nie masz wypranego mozgu Big Grin
Ja sie tylko do Wiadomosci ograniczam Wink
Ja nawet wiadomości nie oglądam, bo w necie są zawsze szybciej Big Grin A telewizja - tylko jak leci jakiś wyjątkowo dobry film, albo zdarza się coś pokroju katastrofy WTC.
ales krwiozercza Tongue
To przykład był... Big Grin
A ja nie oglądam ostatnio tv bo mi sie pilot zjebał Smile a nie chce mi się latać pod telewizor i przemieniac programy Smile
A ja też nie oglądam telewizjy,chyba ,że na videłku jakieś live,ale jak coś to na internecie sobie przeczytam. Big Grin
qba32167 napisał(a):A ja nie oglądam ostatnio tv bo mi sie pilot zjebał Smile a nie chce mi się latać pod telewizor i przemieniac programy Smile
A moja babcia zawsze powtarza, że pilot to najgorszy wynalazek, bo przez to nigdy nie może żadnego filmu do końca obejrzeć, bo dziadek nonstop zmienia kanałyBig Grin
spadaj. ja to czasem ogladam. wciaga.
co do tego serialiku- wlasnie isedze u kumpla, ja okupuje kompa a on sobie m jak milosc ogladaTongue
czemu nikt nie wspomnial o na wspolnej? takie zyciowe problemy tam sa omawiane, mozna sie duzo nauczyc Rolleyes
Chrzanić "na wspólnej". Dla mnie istnieje tylko Krecik. I koniec dyskusji.
Frustra napisał(a):Chrzanić "na wspólnej". Dla mnie istnieje tylko Krecik. I koniec dyskusji.

Rozgniewałaś bizona ... A Żwirek i Muchomorek ... ??? Angry
Stron: 1 2 3 4