Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piski spod miski
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
The Sins of Thy Beloved - A tormented soul
grzybiarz napisał(a):(...)widizałem jak w klasie gimnazjum, gdzie przez wszystkie lata jeden gość chodziłw dresie a nagle w trzeciej klasie po usłyszeniu SOAD'a w TV natychmiast tał sie "metalem" - czasem na lekcjach pisał logo "slayer" Smile

noi co? wazne ze sie nawrócil, Pisma Swietego nie znasz?
Dobra, może i się nawrócił, ale wiesz... skoro przez tyle lat słuchał techno, a teraz nagle zachwycił sie Soadem i uważa sie za metala to wiesz... Zręsztą nie wydaje mi sie by dalej nie łśuchał techno, bo jak można nagle po techno słuchać slayera? Gościu ma gówniane pojęcie - nie zna historii czy dyskografii zespołów ktorych słucha - tylko ma mp3 i tym cyni.
Pisma Świętego nie znam, ale wiem że jest tam jakiś cytat" nawracajcie sie i wierzcie w ewangelię" Smile ale to chyba nie do tego...

Żeby nie było że odbiegam od tematu: King Diamond i album Conspiracy (kupiłem w rockmetalshopSmile )
Riverside - Loosing Heart
Dark Tranquillity - White Noise / Black Silence
Static-X - Destroy All
Monstrum- Metalowy Miecz
Motorhead "Inferno"
Samael - Moonskin mniaaaam Wink
Myslovitz- Krakow =]]]
Kult - Wspaniała nowina
Windir - 1184
Soulfly-Tribe Smile
Led Zeppelin - The Lemon Song
Be Still for a moment, everything depends upon you, if you die I will die too., once we were heroes, but everything has changed since then, now they recognise you too

KATATONIA - Evidence
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15