Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piski spod miski
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Valhalla napisał(a):u mnie cos Anathemy, ale nie lubie tego i nie slucham wiec nie wiem (brat slucha) Big Grin

wyjdz z forum!
0953. Slayer - [South Of Heaven #01] South Of Heaven [4:58]
Acrid napisał(a):0953. Slayer - [South Of Heaven #01] South Of Heaven [4:58]

Lombardo to bóg
Candlemass - Samling Vid Pumpen

aaaaaaaaa 8) 8) 8) 8) 8) 8) zajebisty kawalek, to jset chyba jakis regionalny utwor szwedzki przerobiony przez candlemass na metalowa wersje, polecam!! rzadzi !! 8) 8) 8) 8) 8) Big Grin Big Grin Big Grin
Nie wyjde Laughing Nie lubie i juz, a Ty nie pyskuj Wink
Camel - Lunar Sea
Beltaine - Foggy Dew
Therion - Muspelheim
Rush - 07 Vital signs
Acrid napisał(a):0953. Slayer - [South Of Heaven #01] South Of Heaven [4:58]

Patrząc na ten post (i nie tylko) odnoszę wrażanie że wile osób słucha muze z mp3 Sad
Sam mam kilka mp3 , ale Acrid (i nie tylko) masz aż "0953" emetrójek - pewnie i więcej.
Arghh! Nie cierpie słuchać muzy z mp3, a zresztą to piractwo Smile (jeżeli oczywsicie ma sie oryginał i zripowało do mp3 to niby nie piractwoSmile)
ja mam prawie 2 tysiace =)

Vader - Dark Transmission wypas!
Też kiedyś miałem 2000 mp3 Tongue

4327. Therion - Lemuria (4:15)
Niestety nie ma sie czym chwalic..

Children Of Bodom- Wolfheart
Osobiście nie lubie nawet słuchać mp3.
Jest takie powiedzenie "co za dużo to i świnia nie może" Smile Włączając jakąs playlistę co chwile wybieram następny utwór, bo każdy mi sie nie podoba. Co innego na Discmanie czy Walkmanie...
Gdy np. kumpel da mi na mp3 jakiś nowy zepsoł to nie podoba mi sie on - dopiero gry nagram na Cd-rw i słucham na Discmanie to wtedy dopiero podoba mi się.
Nie to żebym miał jakieś szajskie głosniki czy coś (mam zestaw 2.1 Creative Smile )
Może nieco odbiegłem od tematu, ale napisałem to co myslę o mp3.
PS. Jeszcze jedna sprawa: pozerzy naściagaja sobie dyskografie Metallicy i potem szpanują że są wielkimi metalami Smile) Nie pytajcie mnie skad wiem, ale widizałem jak w klasie gimnazjum, gdzie przez wszystkie lata jeden gość chodziłw dresie a nagle w trzeciej klasie po usłyszeniu SOAD'a w TV natychmiast tał sie "metalem" - czasem na lekcjach pisał logo "slayer" Smile
TSoTB - The Flame of Wrath
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15