Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: UlubIoNy ZespÓł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
eeeh <kreci glowa>

Ja pierdole czy wy wkoncu przestaniecie bo ja juz kurwa tego dluzej nie wytrzymam.

Jak nie napierdalacie sie z panny Lavigne to z Billego [ te slowa kierowane glownie do Metallgirl ] - kobieto opanuj sie. Wiem, ze forum to nie kolko wzajamnej adoracji ale jak chcesz sobie pognoic Avril albo naszego forumowicza to zaloz temat 'Billy to pojeb' albo "Avril to shitnejka' i nie bedzie problemu.

Myslalem, ze temat pINGWINA jest juz zamkniety - sa jednak ludzie, ktorzy beda to odkopywac i wlasnie to mnie boli ...
Dobra to teraz tak z serca i szczerze!
Ja tu nikogo nie traktuje powaznie,robie to z czystej przyjemnosci nabijania sie z niektory (nie wszystkich,bo znajda sie osoby normalne,nie wymienie,bo zeby znowu nie bylo ,ze po kims jade)...
widze,ze stalam sie potworem jezdzacym po super mega wgniatajacych w fotel gwiadach typu,avrielka...
a wy co? nie jezdzicie po radiu maryja?,po tru metalach?,rydzku?,drechach? ...oczywiscie,ze ja tez to czasem robie... Tongue
ale tak to jest...jeden sie nabija z tego ,drugi z tamtego,trza napisac wiec w regulaminie,z czego mozna robic sobie jaja,a z czego nie!
Z gory przepraszam Billy'ego,jesli go urazilam Sad ,ale tylko on z forumowiczow nasunal mi sie jako fan grin deja
dobra ide sie powiesic jak ja taka nie dobra... Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
nikt mnie nie lubi Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
zaraz popadne w depresje,(a gdy mam depresje to nic mi sie nie chce Tongue ) :?
dobra koncze sorry za OT,ale trza bylo wyjasnic sprawe Tongue
Nierozumiem co wiekszość forumowiczów ma do GD.
To świetna kapela, widac ze sie starają, i miło sie ich słucha.
Mam nadzieje że przestaniecie sie czepiać GD

Dobra wróćmy do tematu:
Jaka jest wasza 1
ulubiona kapela, i który zespoł z 3 wyżej wymienionych jest najlepszy?
metallgirl napisał(a):nie offtopujmy,a od kiedy avriel maluje sie na czarno Question Tongue ,ale dobra i tak zmienie,na bardziej tru Laughing

Naprawde tak cężko zauważyć że Deathless i Deathles to troszke co innego?! zobacz sobie na date dołączenia tego pajaca który napisał o Twoim avatarze, a potem porównaj to z datą dołączenia Deathless...
SiD.. Z kogo probojesz zrobic debila? Sprawdzilem Twoj IP..

SiD (vel Pingwin, Billy, Anarchaman) i klony Deathless oraz AlucarDa to ta sama osoba- Ty..
I wszystko jasne...

Jak dla mnie to facet ewidentnie powinien dostać bana na IP...
aXe Rose napisał(a):I wszystko jasne...

Jak dla mnie to facet ewidentnie powinien dostać bana na IP...

... i to już chwilę temu...
no dobra przyznaje się Laughing
Ale była fajna zabawa nieznacie sie, przyznał bym sie potem, dzemik po co mówiłę swszystkim ze billy i pingwin to ja, chyba nie moge liczyc na rechabilitacje skoro ty wszystkim mówisz kim jestem
z tych Sex Pistolsi
SiD napisał(a):no dobra przyznaje się Laughing
Ale była fajna zabawa nieznacie sie, przyznał bym sie potem, dzemik po co mówiłę swszystkim ze billy i pingwin to ja, chyba nie moge liczyc na rechabilitacje skoro ty wszystkim mówisz kim jestem

Tu juz przecież nawet nie chodzi o pingwina i billy'ego, bo dotąd jak SiD pisałeś całkiem do rzeczy. Ale jak tu zaufać komuś, kto podszywa się pod innych forumowiczów, żeby ich zgnoić?! Evil or Very Mad

Naprawdę tego nie rozumiesz? :?
OOoooooo... no proszę.... to ty?
Chętnie bym cię !@#$%^& =/

Nie rozumiem takiego zachowania. I ja ci probowalem pomoc stary Sad

Sam domyslilem sie ze SiD to Billy i Pingwin.. Inni chyba tez nie mieli z tym wiekszych trudnosci..

Skoro chcesz sie zrehabilitowac to przestan robic na forum burdel & obrazac innych forumowiczow..

Koniec OT..
Z wymienionych, The Clash, chociaz lubie wszystkie 3 (; Tak normalnie, Rancid (;
Co do GD to dla mnie czysta komercha... taka popowa papka bleee... a avril czy jak to się tam pisze to pierdzenie amrykańskiego bachora Big Grin Takie jest moje zdanie i mam prawo je wypowiedzieć, więc AlucarD nie pluj się Evil or Very Mad Co do ankiety to głos oddaje na Sex Pistols ofcourse 8)
Stron: 1 2 3 4