eeeh <kreci glowa>
Ja pierdole czy wy wkoncu przestaniecie bo ja juz kurwa tego dluzej nie wytrzymam.
Jak nie napierdalacie sie z panny Lavigne to z Billego [ te slowa kierowane glownie do Metallgirl ] - kobieto opanuj sie. Wiem, ze forum to nie kolko wzajamnej adoracji ale jak chcesz sobie pognoic Avril albo naszego forumowicza to zaloz temat 'Billy to pojeb' albo "Avril to shitnejka' i nie bedzie problemu.
Myslalem, ze temat pINGWINA jest juz zamkniety - sa jednak ludzie, ktorzy beda to odkopywac i wlasnie to mnie boli ...
Dobra to teraz tak z serca i szczerze!
Ja tu nikogo nie traktuje powaznie,robie to z czystej przyjemnosci nabijania sie z niektory (nie wszystkich,bo znajda sie osoby normalne,nie wymienie,bo zeby znowu nie bylo ,ze po kims jade)...
widze,ze stalam sie potworem jezdzacym po super mega wgniatajacych w fotel gwiadach typu,avrielka...
a wy co? nie jezdzicie po radiu maryja?,po tru metalach?,rydzku?,drechach? ...oczywiscie,ze ja tez to czasem robie...
ale tak to jest...jeden sie nabija z tego ,drugi z tamtego,trza napisac wiec w regulaminie,z czego mozna robic sobie jaja,a z czego nie!
Z gory przepraszam Billy'ego,jesli go urazilam

,ale tylko on z forumowiczow nasunal mi sie jako fan grin deja
dobra ide sie powiesic jak ja taka nie dobra...
nikt mnie nie lubi
zaraz popadne w depresje,(a gdy mam depresje to nic mi sie nie chce

) :?
dobra koncze sorry za OT,ale trza bylo wyjasnic sprawe

Nierozumiem co wiekszość forumowiczów ma do GD.
To świetna kapela, widac ze sie starają, i miło sie ich słucha.
Mam nadzieje że przestaniecie sie czepiać GD
Dobra wróćmy do tematu:
Jaka jest wasza 1
ulubiona kapela, i który zespoł z 3 wyżej wymienionych jest najlepszy?
metallgirl napisał(a):nie offtopujmy,a od kiedy avriel maluje sie na czarno
,ale dobra i tak zmienie,na bardziej tru 
Naprawde tak cężko zauważyć że Deathless i Deathles to troszke co innego?! zobacz sobie na date dołączenia tego pajaca który napisał o Twoim avatarze, a potem porównaj to z datą dołączenia Deathles
s...
SiD.. Z kogo probojesz zrobic debila? Sprawdzilem Twoj IP..
SiD (vel Pingwin, Billy, Anarchaman) i klony Deathless oraz AlucarDa to ta sama osoba- Ty..
I wszystko jasne...
Jak dla mnie to facet ewidentnie powinien dostać bana na IP...
aXe Rose napisał(a):I wszystko jasne...
Jak dla mnie to facet ewidentnie powinien dostać bana na IP...
... i to już chwilę temu...
no dobra przyznaje się
Ale była fajna zabawa nieznacie sie, przyznał bym sie potem, dzemik po co mówiłę swszystkim ze billy i pingwin to ja, chyba nie moge liczyc na rechabilitacje skoro ty wszystkim mówisz kim jestem
SiD napisał(a):no dobra przyznaje się
Ale była fajna zabawa nieznacie sie, przyznał bym sie potem, dzemik po co mówiłę swszystkim ze billy i pingwin to ja, chyba nie moge liczyc na rechabilitacje skoro ty wszystkim mówisz kim jestem
Tu juz przecież nawet nie chodzi o pingwina i billy'ego, bo dotąd jak SiD pisałeś całkiem do rzeczy. Ale jak tu zaufać komuś, kto podszywa się pod innych forumowiczów, żeby ich zgnoić?!
Naprawdę tego nie rozumiesz? :?
OOoooooo... no proszę.... to ty?
Chętnie bym cię !@#$%^& =/
Nie rozumiem takiego zachowania. I ja ci probowalem pomoc stary

Sam domyslilem sie ze SiD to Billy i Pingwin.. Inni chyba tez nie mieli z tym wiekszych trudnosci..
Skoro chcesz sie zrehabilitowac to przestan robic na forum burdel & obrazac innych forumowiczow..
Koniec OT..
Z wymienionych, The Clash, chociaz lubie wszystkie 3 (; Tak normalnie, Rancid (;
Co do GD to dla mnie czysta komercha... taka popowa papka bleee... a avril czy jak to się tam pisze to pierdzenie amrykańskiego bachora

Takie jest moje zdanie i mam prawo je wypowiedzieć, więc AlucarD nie pluj się

Co do ankiety to głos oddaje na Sex Pistols ofcourse 8)