Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Butterfly effect
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jeden z lepszych filmów jakie widziałem Smile Historia fantastyczna,ale połączona z prawdziwym życiem w wydaniu najbardziej do dupy.Zrobiony świetnie-wciąga od początku do końca...
Ze swojej strony polecam jeszcze "Instynkt"-tematyka troszkę inna,ale też niezły Wink
Fajnie pokazane dzieciństwo młodych amerykańców. W innych filmach to takie słodkie że się rzygać chce.
A film jest jednym z lepszych które ogląd Big Grin ałem w 2004 roku.
No sami porzadni ludzie Big Grin Tongue

Anonymous

ten kto zrobił scenariusz ma łeb nie od parady
wreszcie prawdziwie ukazane życie amerykańskich podlotków
przeskoki do przeszłości i przyszłości są tak zajebistym motywem w tym filmie że czynią go najlepszy jaki widziałem (i to nie tylko moje zdanie)

zajebiozaaaa film
w erze głupkowatych matrixów i innych harrych poteró taki film to perełka
Film naprawdę świetny!!!! 8) 8) Big Grin 8) 8)
co tu duzo gadac(pisac?)...świetny!!

Arion

bardzo dobra produkcja, skłania do zweryfikowania własnych poglądów.
szkoda, że nie obejrzałam go wcześniej ^^

trochę mi się z Vanilla Sky kojarzy w sposobie przedstawiania akcji, poza tym świetnie buduje odpowiednią atmosferę... polecam :)
Oj film mnie wcisnal w fotel. Idac do kina nie wiedzialem co mnie spotka Confusedhock:

Film po prostu rewelacyjny ! Piekna gra aktorska no i przede wszystkim pomysl, pomysl i jeszce raz pomysl !

Na dodatek pomysl nie zostal zmarnowany (jak sie czesto zdarza) i doszlo do niego swietne wykonanie !

Nie ogladales - ogladnij !
Ogladales - zrob to jeszcze raz ! 8) 8)

P.S Niestety nie zgodze sie ze slowami chwalacymi "Instynkt". Pomimo dobrej obsady i dobremu pomyslowi, film nie byl dobry :/ ...Niestety przewidywalny do bolu ! Przykre ale prawdziwe, jak dla mnie - nie wykorzystany potencjal.

...A co do Vanilla Sky... Czapki z Glow !
Film godny oddzielenego tematu !!! Tongue
obejrzałam go kilka razy.
za pierwszym razem nie zrozumiałam go do końca [!]
a zakończenie pozostawiło lekki niedosyt.
chociaż gdyby to się skończyło inaczej, nie byłoby tego efektu Smile
Zajebisty, wciagajacy film...
Swietny [;
Stron: 1 2