Dla mnie Varg jest kretynem poniewaz spierdolił Burzum ambientem bo nagle odezwał sie w nim duch aryjskosci kurwa takie herezje to mogłby robic pod innym szyldem a poza tym jego poglady sa dupne i załosne polscy naziole sa odmozdzonymi pojebami bo normalny człowiek tego typu ideologii by nie podzielał po 2 wojnie swiatowej ktora dotkneła nas bardzo mocno
Rozumiem pierdolic kurwy jehowe i inne huje ale bez przesady panowie :?
Ja mam tylko jedno pytanie. czzemu sądzisz ze Varg jest kompletnym beztalenciem.według mnie jest bardzo charyzmatyczną i rozpoznawalną postacią w BM. Rzeczywiście jego ideologia i poglądy są momentami lekko przesadzone i trywialne. Mimo wszysko nalezy mu się szacunek i chwała za to, że w dużej mierze posunął do przodu drugą fale norweskiego BM. I CHUJ!!!
proponowalbym nie zawracac sobie dupy tym kretynem, bo powiedzial juz co mial do powiedzenia w kwestiach black'u, kompromitujac sie przy tym bolesnie

no i w koncu dostal zasluzonego bana

Już myślałem, że to nigdy nie nastąpi... Heh no faktycznie, jego muzyczna ignorancja, z którą się dumnie obnosił, była naprawdę poniżej wszelkiej krytyki...
Lubię nostalgiczny, w moim odczuciu, klimat płyty "Hvis Lyset Tar Oss"
"We heard elvensong and
Water that trickled
What once was is now
Away
All the bloodâŚ
All the longing and pain that
Ruled
Are awayâŚ
ForeverâŚ"
"Det Som En Gang Var" Gdy słucham zaczynam tęskinić za jakimś odległym światem.

Wotan napisał(a):reszta płyt zbytnio śmierdzi SS88

no co? album który moim zdaniem najmniej prezentuje nurt NSBM
Wotan napisał(a):no co? album który moim zdaniem najmniej prezentuje nurt NSBM
Tak a "Burzum" i "Det Som Engang Var" były NS jak sam skurwysyn

Wotan napisał(a):no co? album który moim zdaniem najmniej prezentuje nurt NSBM
Cos ci sie zupelnie w glowce pojebalo. Burzum albo DSEV to NS? Proponuje posluchac i teksty poczytac, zamiast pierdolic takie glupoty.
zgadzam się z wilkiem_fenrizem:* ma zupełną racje.Choć ja Burzum słucham do dziś i co mogę jeszcze powiedzieć...slawa Burzumowi i Vargowi!
to co od jutra sie obrazasz na Burzum i nie bedziesz ich sluchac ?

a swoja droga to mi brata nie caluj

Fanowi Mayhem, takiemu jak ja, nie wypada słuchać burzum

a ja lubie i Burzum i MayheM maja dobra muzyke to mnie ich personalne przepychanki nie obchodza
ZOMO