Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Krzysztof Kononowicz: Idealny kandydat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Proszę o udzielanie rzetelnych i przemyslanych odpowiedzi w powyższej ankiecie.

Edit: Dla niezorientowanych podaję spoty wyborcze Naszego Kandydata (do wyborów na prezydenta Białegostoku. Na razie.):
Spot 1
Spot 2
Spot 3
On przecie dobro dla Polski uczyni dobro. A poza tym on jest z super partii Evil or Very Mad
Co jak co,Xionrze,ale autoreklamy to się po Tobie nie spodziewałem
Widzę jeden głos "anty". Otóż, mendo aspołeczna, kimkolwiek jesteś, tłumaczę ci, że Krzychu najlepszym kandydatem jest, bo:

- ma talent krasomówczy i jest świetnym oratorem;
- ma styl i szyk, jest elegancki;
- ma świetną sylwetkę, jest przystojny, reprezentatywny i medialny;
- wie co należy zrobić, zeby było lepiej;
- doskonale wie jak to zrobić (ma przemyślane i konkretnie brzmiące rozwiązania);
- bardzo chce to zrobić;
- jest człowiekiem wierzącym;
- i praktykującym;
- wykazuje się znakomitą znajomością infrastruktury (wie o słabej kondycji mleczarni w Białymstoku);
- jest najpopularniejszym politykiem w sieci (na chwilę obecną niemal 700 000 odsłon jego spotu wyborczego. To prawie 1000 razy więcej niż np. Marka Borowskiego). Ludzie mu ufają;
- swój chłop jest;
- nie dopuści żeby to się stało się.

Mam nadzieję elemencie patologiczny, raku na zacnym łonie naszej Matki Polski, że ockniesz się ze swojego delirycznego amoku i przemowi ci to do rozumu. Kononowicz na prezydenta! Albo na króla!
Necro Desecrator napisał(a):Co jak co,Xionrze,ale autoreklamy to się po Tobie nie spodziewałem
Niemniej jednak dziękuję za głos

Edit:
Wycinek wywiadu z Kuriera Porannego:
"A jakie Pan ma doświadczenie, żeby zostać gospodarzem miasta?
- Mam doświadczenie. Pracowałem już w urzędzie miasta, drukuję sobie ustawy i wiem, na czym to wszystko polega.

A kim Pan był w urzędzie miasta?
- Pracownikiem gospodarczym.

I czym się Pan zajmował?
- Sprzątałem i tak dalej..."

Jak widać powyżej do czynienia mamy nie z byle kim, tylko człowiekiem poważnym, rzetelnym i doswiadczonym. Doświaczczonym, przepraszam.
ahahahahahahaahha +15 punktow scenowych alternatywnych dla xiencia bo topic mnie rozjebal Big Grin
Jawnie mnie też Big Grin
Ale przynajmniej jest szczery i uczciwy. Nie miałby szans w polityce z tymi wszystkimi hienami
[Obrazek: ewakv8.jpg]
Ten napis jakby w paint shop pro robiony Question
Zoltan napisał(a):Ten napis jakby w paint shop pro robiony Question
Mnie się wydaję, czy jesteś zazdrosny, że tobie jednak nie ssała?
głosuje za Krzysztofem, bo będzie karał kierowców za alkohol, za papierosy, za wszystko
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać nad poziomem... Angry
Kononowicz na prezydenta Laughing
Przemek87 napisał(a):Ale przynajmniej jest szczery i uczciwy. Nie miałby szans w polityce z tymi wszystkimi hienami

Całkowicie cię rozumiem. Chłop stara sie jak może żeby poprawić los białostoczan. Niestety ma nikłe szanse żeby zostać prezydentem tego miasta, bo media ukazują go w negatywnym świetle, szydzą z niego... rozumiem że niektórzy by woleli zagłosować na te świnie co tylko dużo gadają a nic nie robią.
To on naprawde istnieje?!
Stron: 1 2 3 4