11-10-2006, 03:17 PM
Ech krzysztof, wspaniały Krzysztof. Krzysztof w jednym z wywiadów powiedział:
I wy, nieuki myśleliście, że to jakiś debil... Przecież to solidny chłop. Tak samo jak wiekszość z was, niedouczonych mysli że Krzysztof powiedział:
ech...
Tymczasem spot kononowicza zbliza sie do osiągnięcia liczby miliona odsłon. Brawo! NIe traćcie nadziei! Krzysztof nadchodzi!
Jak zostało powiedziane, a ja myślę że warto uczynić z tego oficjalne haslo wyborcze:
Mózg drzewa, twarz krokodyla - Krzysztof Konononowicz
Krzychu, chłopie - jestem z Tobą jestem!
Cytat:Jak Lech Wałęsa, który był elektrykiem, został prezydentem Polski, to ja bezrobotny (od 12 lat - przyp. red.) mogę być prezydentem Białegostoku.
I wy, nieuki myśleliście, że to jakiś debil... Przecież to solidny chłop. Tak samo jak wiekszość z was, niedouczonych mysli że Krzysztof powiedział:
Cytat:żeby nie było bandyctwa, zeby nie było złodziejstwa,żeby nie było niczegoPrzecież to o Nietzschego chodzi! I o to, ze Kononowicz jest jawnie przeciwny moralnej degradacji!
ech...
Tymczasem spot kononowicza zbliza sie do osiągnięcia liczby miliona odsłon. Brawo! NIe traćcie nadziei! Krzysztof nadchodzi!
Jak zostało powiedziane, a ja myślę że warto uczynić z tego oficjalne haslo wyborcze:
Mózg drzewa, twarz krokodyla - Krzysztof Konononowicz
Krzychu, chłopie - jestem z Tobą jestem!