Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Krzysztof Kononowicz: Idealny kandydat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Ech krzysztof, wspaniały Krzysztof. Krzysztof w jednym z wywiadów powiedział:

Cytat:Jak Lech Wałęsa, który był elektrykiem, został prezydentem Polski, to ja bezrobotny (od 12 lat - przyp. red.) mogę być prezydentem Białegostoku.

I wy, nieuki myśleliście, że to jakiś debil... Przecież to solidny chłop. Tak samo jak wiekszość z was, niedouczonych mysli że Krzysztof powiedział:
Cytat:żeby nie było bandyctwa, zeby nie było złodziejstwa,żeby nie było niczego
Przecież to o Nietzschego chodzi! I o to, ze Kononowicz jest jawnie przeciwny moralnej degradacji!
ech...

Tymczasem spot kononowicza zbliza sie do osiągnięcia liczby miliona odsłon. Brawo! NIe traćcie nadziei! Krzysztof nadchodzi!
Jak zostało powiedziane, a ja myślę że warto uczynić z tego oficjalne haslo wyborcze:

Mózg drzewa, twarz krokodyla - Krzysztof Konononowicz

Krzychu, chłopie - jestem z Tobą jestem!
Heh jedynym kontrkandydatem dla tego jakże zacnego człeka byłby elektryk wysokich napięć. Też mógły startować do wyborów.
Czek dys koniecznie aut:

klik mei

PS. Kononowicz ma prawie 1 300 000 odsłon! Hell YEAH!
ciekawe kto był mądry i zaznaczył opcje "ktoś inny"...
W sumie szkoda gościa, bo intencje ma dobre, a cała Polska się z niego śmieje
Nie stary, nie śmieje się z niego cała Polska. Pół świata z niego ryje.
Przemek87 napisał(a):W sumie szkoda gościa, bo intencje ma dobre, a cała Polska się z niego śmieje
No fakt, szkoda gościa ale...
BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEH
Teraz garść wyborczych gadżetów:

http://allegro.pl/show_item.php?item=140333387

Sweter pojdzie za miliard złotych.

Niezapomniany przebój:
Ściągajcie To

klipy do ściągnięcia:
Expose
Napad na mamę
Bicz Boży

Mamy też oryginalne plakaty:

[Obrazek: ulotka1.jpg]

[Obrazek: ulotka2.jpg]
Widze,ze sie zaangazowales spolecznie Surprised Moze Cie Krzychu wezmie do swojego "sztabu"?? Laughing
Nie on pierwszy chce, żeby niczego nie było. Ale przynajmniej szczery jest jak cholera Laughing
MAM NADZIEJE,ZE KRZYCHU WYGRAł!JEMU TAK DOBRZE Z OCZU PATRZY!
[Obrazek: z3729651X.jpg]

Ten wywiad mnie rozjebał
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/arti...K/61029013
;D
3,3% poparcia, niestety
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):3,3% poparcia, niestety
Wiecej niz Korwin-Mikke w Warszawie Laughing
Najpopularniejszego kandydata , przynajmniej w polskim internecie, Krzysztofa Kononowicza "wymyślił" dr historii Marek Czerniawski - informuje "Newsweek".

Kandydat "Podlasia XXI wieku" Krzysztof Kononowicz zdobył 1676 głosów (1,8 proc.),

Kononowicza "wymyślił" doktor historii Marek Czerniawski, członek Polskiej Partii Narodowej. "Chcieliśmy aby naszym kandydatem był lokalny przedsiębiorca, ale się nie zgodził. Wpadliśmy więc na pomysł jeśli nie bogaty, to bezrobotny" - relacjonuje "Newsweekowi".

"Kononowicz pasował: mówi o sprawach prostych prostym językiem. Jest lepszy od Wałęsy, bo elektryk się plątał, a mechanik mówi szybko" - dodaje Czerniawski.

Na spotkania wyborcze przychodzi w swetrze - swoim znaku rozpoznawczym. Podobne można już kupić na Allegro, ceny dochodzą do 200 zł.

"Nie miał garnituru i to się okazało jego atutem" - wyjaśnia pochodzenie swetra Czerniawski.

; )
Chciałem zauważyć, że w powyższej wypowiedzi jest błąd. Kononowicz nie jest "najpopularniejszy w polskim internecie". Jego klip wyborczy jest zjawiskiem bez precedensu w historii Youtube, najpopularniejszej chyba przegladarce krótkich filmów w internecie. O ile najpopularniejsze klipy osiagają ok. pół miliona odsłon w ciagu pierwszewgo tygodnia/tygodni wyświetalania, spot Kononowicza zdobył dwa miliony w ciągu czterech dni, w chwili obecnej mając niespełna 2,6 miliona, i jest nr 2 na całym Youtube. To chyba trochę więcej niż "przynajmniej w polskim internecie", nieprawdaż?
Stron: 1 2 3 4