01-13-2005, 09:01 PM
01-15-2005, 10:53 PM
Wspanialy zespol, kocham go bezgranicznie!
10/10
Nie inaczej!
10/10
Nie inaczej!
01-16-2005, 03:21 PM
urodzony białym,mozesz tu budować swój dom...lol.dawno sie tak nie usmialem. niezwykle rozbudowany utwór.i zajebista solówka.pogratulować.
01-16-2005, 09:30 PM
No cóż teksty, na co poniektórych płytach (zwłasza wczesnych ) były troszkę infantylne jednakże przekaz był bardzo wyrazisty( i o to zapewne chodziło). Natomiast twórczość już na takich np. "Ogień ostatniej bitwy" czy też "w płomieniach wschodzącej siły"zarówno pod względem tekstowym jak i muzycznym idzie daleko do przodu...
01-17-2005, 05:18 PM
forum muzyczne ale nie moge nie zadać tego pytania:jak Polak ktory na dodatek uwaza sie za PATRIOTĘ moze wychwalać rase aryjską. ja tego kurwa nie rozumiem,moze mi to ktos wytlumaczy...
01-18-2005, 12:46 AM
hmmm, pierdolisz ...
02-22-2005, 02:00 AM
Zespół świetny, jeden z moich ulubionych ( i zaraz posypią się "mondre oskarżenia o nazizm). Tylko szkoda że Honor się rozpadł... pozostaje nadzieja na reaktywacje.
A tak przy okazji... jak zdobywacie ich płyty? Bo za "propagowanie nazizmu i postaw aspołecznych" (czy jakoś tak) nie można ich dostać w większość salonów typu empik oraz w sklepach typu Media Markt...
A tak przy okazji... jak zdobywacie ich płyty? Bo za "propagowanie nazizmu i postaw aspołecznych" (czy jakoś tak) nie można ich dostać w większość salonów typu empik oraz w sklepach typu Media Markt...
02-22-2005, 11:31 AM
krolik,zmien treść swojego popsta jeszcze ze 3 razy. i dodaj więcej bluzgów bo jeszcze mi nie jest przykro...
i temat zdechł śmiercią naturalną. cos fani konkwisty nie są zbyt aktywni.
pozdrawiam wszystkich Prawdziwch Polaków.
yo
i temat zdechł śmiercią naturalną. cos fani konkwisty nie są zbyt aktywni.
pozdrawiam wszystkich Prawdziwch Polaków.
yo
02-22-2005, 09:11 PM
pele. napisał(a):cos fani konkwisty nie są zbyt aktywni.Jakiej konkwisty? :?
02-23-2005, 02:01 PM
kurwa,error.oczywiscie chodziło o honor
wszystkich pokrzywdzonych moim lekkomyślnym zachowaniem serdecznie przepraszam

wszystkich pokrzywdzonych moim lekkomyślnym zachowaniem serdecznie przepraszam
03-15-2005, 12:53 PM
Cytat:krolik,zmien treść swojego popsta jeszcze ze 3 razy. i dodaj więcej bluzgów bo jeszcze mi nie jest przykro...
wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojecia, dlatego tez reaguję tak a nie inaczej...
Cytat:A tak przy okazji... jak zdobywacie ich płyty? Bo za "propagowanie nazizmu i postaw aspołecznych" (czy jakoś tak) nie można ich dostać w większość salonów typu empik oraz w sklepach typu Media Markt...
zaglądaj często na allegro a całą dyskografię skompletujesz w 2 miechy...
a co do przekazu ( w gruncie rzeczy choci o poglądy anty-komunistyczne a nie skrajnie szowinistyczne) to zamiast walić stereotypami radzę przeczytać posłuchac dokładnie i potem wygłaszac wszelkie opinie...no chyba, że tak przesiąknęliście lawacką indoktrynacją...
03-15-2005, 08:05 PM
Z przekazem jest faktycznie roznie
CZasem teksty sa wrecz idiotyczny, ale nieraz sa dosc uniwersalne. Poza tym wole juz skrajna prawice, niz lewice, bo przynajmniej czesc racji maja.
OD strony muycznej- niektore calkiem ladne, no i wokalista ma ciemawy glos z zyleta

OD strony muycznej- niektore calkiem ladne, no i wokalista ma ciemawy glos z zyleta

03-16-2005, 08:52 AM
krolik:
przeczytaj posta jeszcze raz. nie wypowiadalem sie tylko grzecznie zadałem pytanie z prośbą o wytłumaczenie. jezeli chcesz sie ograniczyc jedynie do konstruktywnej krytyki typu "hmm,pierdolisz" i nie masz nic ciekawego do powiedzenia to moze lepiej pomilcz. moze znajdzie sie ktos kto w cywilizowany, pozbawiony chamstwa sposób odpowie na pytanie.
przeczytaj posta jeszcze raz. nie wypowiadalem sie tylko grzecznie zadałem pytanie z prośbą o wytłumaczenie. jezeli chcesz sie ograniczyc jedynie do konstruktywnej krytyki typu "hmm,pierdolisz" i nie masz nic ciekawego do powiedzenia to moze lepiej pomilcz. moze znajdzie sie ktos kto w cywilizowany, pozbawiony chamstwa sposób odpowie na pytanie.
03-16-2005, 10:39 PM
temat był poruszany w innych działa, poszukaj, poczytaj....
03-17-2005, 12:16 AM
Słyszał ktoś może o zespole Battlefield ? To projekt gitarzysty Honoru... Ja niestety (?) jeszcze żadnego ich utworu nie słyszałem.