Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SAW [Piła]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
mal napisał(a):Nie rozumiem tych wszystkich 'ochów' i 'achów', jak dla mnie film przeciętny, wiele nie napiszę bo i nie ma po co i o czym - nic w tym nowatorskiego, a tej 'niespodziewanej końcówki' można było się spokojnie domyślić, w końcu reżyser dawał nam wskazówki w postaci długich najazdów na pielęgnairza, więc wybór oprawcy dramatycznie się kurczył do 2 osób, pielęgniarz vs chory Wink

Film na 6!
W skali 1-10 - fkoz
Już wyciągam na siódemczynę!

Podaliście tu też przykład niskobudżetowego filmu - Blair Witch, moim zdaniem nie powinen ujrzeć światła dziennego, największa porażka od czasów Przybysza z Kosmosu (1953) Wink
BLUŹNISZ!!!!

Oba filmy: 10/10.

Nie inaczej!
A jak dla mnie to taki sobie ten film. Nie zrobił na mnie aż tak wielkiego wrażenia. Postawił bym mu ocene 7/10
Piła - 8/10 byłoby 10/10 gdyby nie zjechana końcówka :]

Blair witch - 1/10

Nie inaczej Laughing
Nie rozumiem jak takiego gniota jakim niewątpliwie jest blair witch można postrzegać jako arcydzieło.

Profanatorzy Kina! Laughing
mal napisał(a):Nie rozumiem jak takiego gniota jakim niewątpliwie jest blair witch można postrzegać jako arcydzieło.

a kto tak twierdzi?
SAW ciekawa, psychologiczna, krwawa papka.
Ciekawe jaka będzie 2 część, zazwyczaj kontynuacje są gorsze.
Mam drugą część. Jeszcze jej nie oglądałam ale siorka mówi że jedynka lepsza. Ale film nawet warty obejrzenia tak więc może i ja się skuszę Big Grin
Swietny film. Kocham glos psychola.
Bardzo ciekawy film, trochę skomplikowany. Muszę go jeszcze raz obejrzeć bo za nie wszystko zrozumiałam. Tytuł wskazywał na jakąś tandetę, ale jestem mile zaskoczona.
Ołłłł,pamiętam jak oglądałem to sam ok 23.00 ze słuchawkami na uszach hehehe.Gdy film się skończył musiałem po raz 9-ty obejrzeć "Miasteczko South Park" na poprawę humoru bo co jak co ale "Piła" potrafi PRZYGNIEŚĆ heee...
Stron: 1 2 3 4