zarejestrowalam sie kiedys na jakims polskim forum od lynchu. tam ludzie maja naprawde poprzewracane w glowach. czytaja jakies ksiazki o tybecie, buddyzmie i nie wiem czym i sadza,ze tam znajda odpowiedz na wielkie tajemnice lyncha.
To sie zapedzili za daleko troche. Jeden typ i jego glowa. Prawdy objawionej to nie znajda tam. Co najwyzej dobre filmy

ja uwazam,ze jesli sie chce bawic w takie zgadywanki to prosze. jedyny ktos wie o co chodzi to Lynch. Fajnie bylo by kiedys spotkac i z nim pgadac. czy to prawda,ze on wykladal w szkole filmowej w lodzi czy cos? czy tylko krecil tam sceny(w lodzi) do swojego filmu empire land (czy cos).
czy wykladal to nie wiem, ale napewno mial odczyty tam jakies. inland empire. nie widzialem ale moze byc dobry film. niemczyk tam gra śp.
a no tak. inland.
podobno dosc paru polskich aktorow tam gra. lynch ma zamilowanie do starych fabryk itp, stad Lodz.
sorry niemczyk, ale jakos cie/go nie trawie. to najprawdobodobniej przez zlotopolskich.
KlaudiaVanKilmister napisał(a):mistyczny klimat
chodzi o jakieś głębokie przeżycia religijne?
Wiesz, nie. Chodzi o to,ze se pili kawke a tu nagle cooper sie znalazl w czerwonym pokoju jak ze swoich snow. Niektorzy mowia, ze znalazl sie w czarnej chaci, inny ze w bialej, a jeszcze inny w "poczekalni". Nie sadze, zeby mieszac ta chate(czy tez te chaty) z chrzescijanstwem. Jesli sadzisz, ze sa tam jakies religijne przeslania, to kieroj sie w strone Tybetu moj chlopcze.

to najpierw ty wpierdalaj do słownika i ogarnij znaczenie słowa "mistyczny" mądralo z bąblem w dupie
A gdzie poprawność artystyczna?

Nic nie pierdolę, szukam refleksu światła
u still don' get it?
Ksiaz - Twoj stary cie bije?
Zoltan napisał(a):Nic nie pierdolę, szukam refleksu światła
nie załapałem, bo byłem zajęty szukaniem lepszych okładek mojego autorstwa
KlaudiaVanKilmister napisał(a):Ksiaz - Twoj stary cie bije?
nie, bije ciebie
W sumie możesz nie pamiętać, bo to z pół roku temu było. Chuj z tym i tak zacna akcja była

1. George Lucas,
2. Uwe Boll (za Postala

)