Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ptaky
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie bijcie szanowni Winknowy jestem i nie zabardzo wiemdziałem, gdzie dać to zapytowywanie. Mianowicie co sądzicie o nowym(no może nie do końca, bo 2-letnim)zespole Ptaky? Jak dla mnie to ciekawe teksty, niezły wokal oraz guitarka. Zespół na razie raczkuje, wydali tylko jeden album. Mam nadzieje, że więcej im sie uda, tak samo dobrej muzy stworzyć. Moje ulubione kawałki: "Krótka instrukcja parzenia herbaty", "Rzeka" oraz "Czarne Słońce"
Witam, obił mi się o uszy ten kawałek z soundtracku "Spidermana 2" całkiem niezłe osiągniecię, że się na nim znalezli, brzmienie trochę new rockowe a tego nie lubię, reszte sobie przesłucham choć niespodziewam się narazie wiele po takich kawałkach jak "Krótka instrukcja parzenia herbaty" Big Grin
Jak na razie słyszałem tylko "Chroń to co masz". Specjalnie mi to nie zaimponowało. Wydawało mi się... hmm... powiedzmy że monotonne i lekko oklepane. Ale to tylko moje zdanie... Smile
nudy jak Himalaje.. Big Grin
ZAJEBISCIE NUDNY BADZIEW(mowie tylko o tym "Chroń to co masz" bo innych nie slyszalem.
BTW:Arkens,"niezły hardkor...czyżby Tom'Ash? Big Grin
Dementor napisał(a):ZAJEBISCIE NUDNY BADZIEW(mowie tylko o tym "Chroń to co masz" bo innych nie slyszalem.
BTW:Arkens,"niezły hardkor...czyżby Tom'Ash? Big Grin

Heh, widze ze Ptaky nie tylko u mnie wzbudza takie "emocje" Big Grin.

A niezły hardkor, oczywiście że to Tom Ash Big Grin, Losux ruls Tongue
Znam tylko "Chroń to co masz",piosenka jest fajna, ale sie więcej nie wypowiem, bo nie znam innych utworów.
moze byc ale wole mocniejsze brzmienie
Zespół beznadziejny... słaba muzyka, teksty, image, a pół Polski o nim usłyszało tylko dzięki 'Chroń to co masz'... - taki ot przebój dla RMF FM.
..ja jednak nie zgodze sie z wiekszoscia opini na temat tej kapeli...wedlug mnie zespol jest fajny...zwlaszcza do posluchania kiedy ma sie ochote odpoczac troche od mocniejszych brzmien Big Grin ..piosenka "chron co masz"..jakos nie wprowadza mnie w euforie..ale za to "wanna"...i "dr.frankestein"...te utworki bardzo mi przypadly do gustu..Big Grin..to tyle ode mnie..
ja tam tylko slyszalem nutke ze spider mana
i niezbyt mi sie podobala

trzeba by posluchac innej nuty jakiejs
nowy napisał(a):ja tam tylko slyszalem nutke ze spider mana
i niezbyt mi sie podobala

trzeba by posluchac innej nuty jakiejs

..tez tak uwazam...osobiscie utwor "chron to co masz"..w porownianiu z pozostalmi piosenkami wypada dla mnie przecietnie...
Ajana napisał(a):Znam tylko "Chroń to co masz",piosenka jest fajna, ale sie więcej nie wypowiem, bo nie znam innych utworów.

zgadzam sie Confusedhock:
byłem na ich koncercie tydzien temu. Mam całą płyte. Świetny zespół, jeden z moich ulubionych.
Również tylko ze "spidera"....fajne było...tylko troche takie nudnawe i monotonne...
Stron: 1 2