Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ptaky
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zespół mi się podoba, mam ich płytkę. Tylko że ich texty są bez żadnego sensu!
Ptaky.nie dla mnie....
jakoś nie przepadam za rockowymi zespołami dla nastolatków,którzy na wokalu mają metroseksualistę,który jak śpiewa,to wygląda jakby się całował z mikrofonem Laughing
Flying Corpse napisał(a):Ptaky.nie dla mnie....
jakoś nie przepadam za rockowymi zespołami dla nastolatków,którzy na wokalu mają metroseksualistę,który jak śpiewa,to wygląda jakby się całował z mikrofonem Laughing

Hmmm.........ja nie popatrzyłem na to z TEJ strony.. Big Grin
W sumie to masz chyba rację...
Dementor napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Ptaky.nie dla mnie....

Hmmm.........ja nie popatrzyłem na to z TEJ strony.. Big Grin
W sumie to masz chyba rację...
tez nie zauważyłem. Teledysku nie pamietam ale na koncercie zachowywał sie normalnie.
Grali przed happysad'em i KULT'em na juwenaliach w Gdańsku. Nędza, po prostu ludzie nie mogli się doczekać aż sobie pójda z tej sceny. W ogóle mi to do gustu nie przypadło. Takie pieprzenie o niczym, a muzyka bezpłciowa.
zespol taki sobie...deczko nijaki...ale podobala mi sie ta piosenka ze Spidermana...
Dobry zespół. "Chroń to co masz" fajne choć wolę "Wannę" Smile
Słyszałam tylko kilka piosenek więc głos mój jest nikły..Zdeczka to monotonne ale koleś głos ma spoko...
Miejmy nadzieje że wydadzą jeszcze z 10 albumów wtedy pogadamy...
Nie mam zadnego utworu . Znam ich tylko z wystepu na festiwalu ''Top Trendy''. Sadze , ze graja monotonnie i nudno. ot, co!
Utwór ze Spiderman'a 2 mnie odstraszył i zniechęcił. Nie tylko tekst (jakże ambitny) ale i całość oprawy muzycznej. Potem słyszałam jeszcze ze 2 kawałki, ale również mnie nie przekonały. Nudne, długaśne i monotonne.
Dokładnie, grają za monotonnie . Moim skromnym zdaniem z deczka przereklamowany band Mad
Słyszałem może ze 2-3 utwory ich autorstwa,wrażenie całkiem pozytywne Smile Zobaczymy,w jaką stronę pójdą.
słyszałem jeden kawałek w radiu tekst taki jakiś niemrawy żeby nie powiedzieć denny muzyka też jakaś taka bez polotu
niezbyt mnie to zachęciło do zapoznania się z tą kapelą
Przeż to cale zlo, jakie Bog stworzyl razem wziete. Tego sie sluchac nie da. Ludu nie sluchaj ptaky bo umrzesz w przeciagu najblizszych dni...
Bezpłciowa i bezemocjonalna muzyka... brak w niej tego "czegoś" - takie ciepłe, przereklamowane kluchy. Ptaky to Kycha Big Grin .
Stron: 1 2