Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mnie to kadzą...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

Arion

btw, Calmwater - właśnie dziś odkryłam nowy zapach - dark queen, po czym weszłam tu, żeby go polecić, a u Ciebie widzę już widnieje na liście ulubionych :) gratuluję gustu :)
gannon napisał(a):jakie jakie? Big Grin

...green tea... Big Grin
zdecydowanie jestem uzależniona od kadziełek, świec i innych takich gadżetów.

a ulubione? zdecydowanie konopie indyjski Big Grin a pożniej cynamon, zielona chernata, night queen, egiptam musk, goździki i drzewo sandałowe. ach i och.

ale żeby na noc? hmm... taki delikanty objaw masochizmu. spać to tylko przy otwartym oknie.
Emhyr napisał(a):
gannon napisał(a):jakie jakie? Big Grin

...green tea... Big Grin

Dokładnie Smile

A i jeszcze : cynamon (obowiązkowo), pomarancza (ale taka pomaranczowata a nie jakis shit)

a typowo z kadzidełek to : Napoleon, Darshan Wink
jednakże wole świeczki lub olejki zapachowe :]
green Tea .. i cynamon Smile
ArionBig Grinzięki i wzajemnie Smile (a mówią,że o gustach się nie dyskutuje Confusedhock: )
Widzę,że green tea ma swoich zwolenników...Nie jest zła,ale tylko raz udało mi się dostać :?
alluBig Grinlaczego masochizmu,wolę to od zapaszku kota załatwiającego przed snem swoje potrzeby fizjologiczne Laughing Z resztą każdy reaguje inaczej Smile
taaak.... Darshanem zaraziła nie sis =) i nie wyobrazam sbie , że go od czasu do czasu nie zapalę .

I patchoulowe są świetne . Ale na innych się rozczarowałam . Może nie umiem wybierac ?
A ja opium lubie Big Grin
perfumy zreszta tez Wink
Valhalla napisał(a):A ja opium lubie Big Grin
perfumy zreszta tez Wink

A właśnie popieram, popieram Big Grin
Opium RullezSmile a perfumy tyż no zeby niemówili ze metale to brudasyTongue
w sumie każdy ma indywidualne poczucie masochizmu. ale mi wsystarcza, że moja sterta kadziełek i tak nawet bez zapalania pachnie. może trochę bardziej subtelnie ale jednak.

a green tea nie jest tak trudno dostać. chyba, że cierpie na nadmiar szczęscia.
Moje poczucie masochizmu jest na całkiem wysokim poziomie jak widzisz Angry Jeśli cierpisz na nadmiar szczęścia,to najwyżej związanego z miejscem zamieszkania i zaopoatrzeniem sklepów z takimi pierdołami,więc nie masz się czym przejmować Laughing
bo wy w tym gdansku za dobrze macie ... kiedys w gdansku kupilam kadzidelka o zapchu mielonej kawy mniam Smile
Kadzidelka? jasne... ulubiony-musk Smile oczywiscie nie za czesto ale czasem po prostu zapalam swiece wlaczam muzyke i uciekam na chwile po prostu cos takiego pozwala mi odpoczac... kota tez mam hehe Big Grin
Ja teraz właśnie dopalam cynamon Smile Wcześniej był Vetivert i Opium Black,w kolejce czekają henna i Kamfora Angry Dobrze,że nie mam astmy Big Grin
Joannaa:Witam w tym zadymionym temacie szczęśliwą posiadaczkę kota Smile
Stron: 1 2 3