Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SYLWESTER 2005 !!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
ojej...dawno sie tak nie ubawilem... Laughing proponuje do programu dopisac zabawe w "Rozkrec i skrec moj komputer", skakanie do plyty z wykladami Einsteina i oczywiscie fajerwerki (znaczy sie liczenie toru lotu rakiet Smile )!!! cos pieknego ;]
a gdzie maraton rozwiazywania zadan z fizyki? zaden sylwester nie moze sie bez tego obejsc! Laughing albo zabawa kto zna wiecej wzorow..sama rozkosz! Big Grin
Taaa.... Kalambury fizyczne!
"Zgadnij, o jaki wzór chodzi?" Tongue
Taaa... "wzory i miasta" - w zależności od litery trzeba podać odpowiedni wzór w kategoriach: algebra/fizyka/astronomia/chemia/geometria
albo zabawa taka : bierze sie losowy podrecznik bo scislych mowisz strone i wers a druga osoba cytuje z pamieci...
Hethell napisał(a):albo zabawa taka : bierze sie losowy podrecznik bo scislych mowisz strone i wers a druga osoba cytuje z pamieci...

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Tu się nie ma co śmiać, u mnie w klasie jest Jacek, który potrafi dosłownie wyrecytować stronę książki z pamięci Smile np. z geografii Big Grin
pozazdroscic pamieci... Laughing
Hethell napisał(a):pozazdroscic pamieci... Laughing

wiesz, on ryje dopóki nie ma pewności, że umie... tylko 3 razy w życiu go widziałem na korytarzu szkolnym bez podręcznika w ręku: na rozpoczęciu, wigilii i zakończeniu Laughing
co za samozaparcie.. Big Grin mi by sie po prostu nie chcialo
wow,zazdroszcze...bo z gegra u mnie cienko...

a wracajac do fotki - dlaczego subkultura metali nie ma takiego image'u? Wyobrazcie sobie, na scene wchodza panowie z Carpathian Forest tudziez innej kapeli, wszyscy z przedzialkami a'la Adolf H., w swetrach i spodniach na kancik Smile no i obowiazkowo okulary...taaa...marzenia ;]
fireball napisał(a):a wracajac do fotki - dlaczego subkultura metali nie ma takiego image'u? Wyobrazcie sobie, na scene wchodza panowie z Carpathian Forest tudziez innej kapeli, wszyscy z przedzialkami a'la Adolf H., w swetrach i spodniach na kancik Smile no i obowiazkowo okulary...taaa...marzenia ;]

Kurt Cobain wystąpił w tym stylu w którymś teledysku...
wiem. Ale Cobain to inna muza, w grunge sa dozwolone czasami takie schizy...widzialem np kolesia w garniturze z naszywkami Nirvana i trampkach Laughing i to w kwiaciarni Laughing
no wy się tu śmiejecie a sam znam ludzi którz na studniówke przychodzili z podręcznikami od matmy i zadania robili Big Grin jakiegoś zajoba trzeba mieć...
Piwo napisał(a):no wy się tu śmiejecie a sam znam ludzi którz na studniówke przychodzili z podręcznikami od matmy i zadania robili Big Grin jakiegoś zajoba trzeba mieć...

No co Ty??!!!?!?!?!?!? ja pierdole nie no wszystko zrozumiem ale takim wałem być to juz przegięcie...

Studniówka<-->Zadania z matmy Rolleyes
Hmmm...znalem dziewczyne (chodzila ze mna na dodatkowy angielski), ktora na swoja studniowke po prostu nie poszla...stwierdzila, ze to olewa, ze musi sie UCZYC...i siedziala cala noc w chacie studiujac arcyciekawe podreczniki z matmy...

a co do panow na fotce - nie uwazacie, ze moze byc im troche przykro? juz caly polski net sie z nich zlewa...a oni tylko chcieli pokazac, jak zaje***** sie bawia Laughing Laughing Laughing
Stron: 1 2 3 4