• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SYLWESTER 2005 !!

ojej...dawno sie tak nie ubawilem... Laughing proponuje do programu dopisac zabawe w "Rozkrec i skrec moj komputer", skakanie do plyty z wykladami Einsteina i oczywiscie fajerwerki (znaczy sie liczenie toru lotu rakiet Smile )!!! cos pieknego ;]
Moj syn urodzi sie gluchy...
Odpowiedz

a gdzie maraton rozwiazywania zadan z fizyki? zaden sylwester nie moze sie bez tego obejsc! Laughing albo zabawa kto zna wiecej wzorow..sama rozkosz! Big Grin
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Taaa.... Kalambury fizyczne!
"Zgadnij, o jaki wzór chodzi?" Tongue
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Taaa... "wzory i miasta" - w zależności od litery trzeba podać odpowiedni wzór w kategoriach: algebra/fizyka/astronomia/chemia/geometria
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

albo zabawa taka : bierze sie losowy podrecznik bo scislych mowisz strone i wers a druga osoba cytuje z pamieci...
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):albo zabawa taka : bierze sie losowy podrecznik bo scislych mowisz strone i wers a druga osoba cytuje z pamieci...

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Tu się nie ma co śmiać, u mnie w klasie jest Jacek, który potrafi dosłownie wyrecytować stronę książki z pamięci Smile np. z geografii Big Grin
Odpowiedz

pozazdroscic pamieci... Laughing
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):pozazdroscic pamieci... Laughing

wiesz, on ryje dopóki nie ma pewności, że umie... tylko 3 razy w życiu go widziałem na korytarzu szkolnym bez podręcznika w ręku: na rozpoczęciu, wigilii i zakończeniu Laughing
Odpowiedz

co za samozaparcie.. Big Grin mi by sie po prostu nie chcialo
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

wow,zazdroszcze...bo z gegra u mnie cienko...

a wracajac do fotki - dlaczego subkultura metali nie ma takiego image'u? Wyobrazcie sobie, na scene wchodza panowie z Carpathian Forest tudziez innej kapeli, wszyscy z przedzialkami a'la Adolf H., w swetrach i spodniach na kancik Smile no i obowiazkowo okulary...taaa...marzenia ;]
Odpowiedz

fireball napisał(a):a wracajac do fotki - dlaczego subkultura metali nie ma takiego image'u? Wyobrazcie sobie, na scene wchodza panowie z Carpathian Forest tudziez innej kapeli, wszyscy z przedzialkami a'la Adolf H., w swetrach i spodniach na kancik Smile no i obowiazkowo okulary...taaa...marzenia ;]

Kurt Cobain wystąpił w tym stylu w którymś teledysku...
Odpowiedz

wiem. Ale Cobain to inna muza, w grunge sa dozwolone czasami takie schizy...widzialem np kolesia w garniturze z naszywkami Nirvana i trampkach Laughing i to w kwiaciarni Laughing
Odpowiedz

no wy się tu śmiejecie a sam znam ludzi którz na studniówke przychodzili z podręcznikami od matmy i zadania robili Big Grin jakiegoś zajoba trzeba mieć...
We shall live forever and cast out those less divine
Gods we will be - rulers of the sea - in our Grand Design

na czas nieokreślony log out...
Odpowiedz

Piwo napisał(a):no wy się tu śmiejecie a sam znam ludzi którz na studniówke przychodzili z podręcznikami od matmy i zadania robili Big Grin jakiegoś zajoba trzeba mieć...

No co Ty??!!!?!?!?!?!? ja pierdole nie no wszystko zrozumiem ale takim wałem być to juz przegięcie...

Studniówka<-->Zadania z matmy Rolleyes
Odpowiedz

Hmmm...znalem dziewczyne (chodzila ze mna na dodatkowy angielski), ktora na swoja studniowke po prostu nie poszla...stwierdzila, ze to olewa, ze musi sie UCZYC...i siedziala cala noc w chacie studiujac arcyciekawe podreczniki z matmy...

a co do panow na fotce - nie uwazacie, ze moze byc im troche przykro? juz caly polski net sie z nich zlewa...a oni tylko chcieli pokazac, jak zaje***** sie bawia Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości