Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Rage Against The Machine !! !!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Cytat:Ogólnie to proponuję zacząć od płyty "RATM".
Zgadzam się. Jest pierwsza i najlepsza.
mnie osobiscie najbardziej podoba sie "Renegades"....nie wiem czemu Big Grin
ok, dzieki wielkie! sprawdze to (:
Nie chciało mi się czytać wszystkich odpowiedzi, ale RATM to rzecz, która absolutnie uwielbiam!
OOO tak!! Kapitalny zespół. Hm...tak się zastanawiam nad tym czy ktoś z was zdaje sobie sprawe jaki guru udziela się w kawałku "Know Your Enemy" to chyba to hm... Big Grin tak to ten kawałek .Pierwsza dobra odpowiedz dostaje lizaka
A tam, na lizaku mi nie zależy ;P. Tak na serio - przecież to rzecz ogólnie wiadoma ;P.
Oczywiście jego udział sprawia, że kawałek jest jeszcze lepszy ;].
Maynard zToola śpiewał z ratmem Know your enemy i zaaaaajebiście im to wyszło. Widziałem nagranie z koncertu na początku Maynard jak to Maynard wogóle się nie rusza ale potem się rozkręca trochę. Co do RATM`u to zajebisty zespolik nic dodać nic ująć.

Dawać lizaka Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Dobrze że już nie grają bo ostatnie płyty jakies do dupy były. Ale za pierwszą wielki respect :!:
Audioslave to już zupełnie inna historia, jakby dla kasy stworzona i ratowania wielkich indywidualnosci. Nawet im się to udało Smile
RATM muzycznie jest "nawet nawet". Szczególnie pierwsza i trzecia płytka 8) . Natomiast teksty nie są za bardzo dla mnie, ale generalnie to mi nie przeszkadza, że są lewicowcami (czy tam komuchami jak kto woli Laughing ) ...The Clash też byli lewakami...
Audioslave mi się nie podoba. Chris Cornell z czasów Soundgarden to był gość a teraz to już nie to co kiedyś, zarówno pod względem artystycznym jak i po zachowaniu czy własnym stylu.
hmm dziwne ze topic o RATMie znajduje się w Rock/Hardrock. Przecie to rasowy rapcore. Anyway mają swoje mocne kawałki. Najbardziej przypadło mi Wake up.
Hej mam pytanko ile oni wydali płyt Question
wikipedia napisał(a):Dyskografia

* Rage Against the Machine, (1992)
* Evil Empire, (1996)
* Live & Rare, (1998) - płyta zawierająca koncertowe i rzadkie nagrania, początkowo wydana tylko w Japonii
* The Battle of Los Angeles, (1999)
* Renegades, (2000) - album zawierający covery m.in.: Bruce'a Springsteena, the Rolling Stones, MC5 i in.
* Live at the Grand Olympic Auditorium, (2003)
"Los Angeles Times" podaje, że grupa Rage Against The Machine zagra jako gwiazda na tegorocznej edycji Coachella Valley Music and Arts Festival.

Zespół, który ostatni raz wystąpił na festiwalu w 1999 roku, tym razem zagra w towarzystwie m.in. Red Hot Chili Peppers i Bjork. Impreza potrwa trzy dni i rozpocznie się 27 kwietnia.

Oficjalne oświadczenie organizatorów w sprawie występu Rage Against The Machine jest spodziewane w ciągu najbliższych kilku dni. Inni zapowiedziani artyści to: Arcade Fire, Interpol, Willie Nelson, The Roots, Manu Chao, The Decemberists, Arctic Monkeys, Sonic Youth, Crowded House, Air, Tiësto i Kings Of Leon.

Trzydniowy karnet kosztuje 250 dolarów.
To oni mają zamiar się reaktywować? :? Ciekawe, ciekawe. Nie chce mi się wierzyć, że nagle Zack pomyślał o powrocie.

A tak BTW, świetny skład tego festiwalu. Nawet 250 dolarów przy takich wykonawcach jakoś przestaje mnie przerażać.
Cornell to pipka. Podobno na zeszłorocznym Rock Am Ring kazał publicznosci skandować własne nazwisko (!!!), a tak fałszował że ludzie spod sceny odchodzili.
Stron: 1 2 3 4 5