• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

nie wiem czy wiecie, ale kciukowe pancerze też istnieją Laughing

The Stig napisał(a):nie wiem czy wiecie, ale kciukowe pancerze też istnieją Laughing

Pokaż ; d

Wiem, że mamy dwa kciuki (chyba, że chcemy być jak elo pr0 Stalker i jesteśmy mutantami ), ale ktoś tam wyżej chciał zakupić sobie jednego na członka Rolleyes

The Stig napisał(a):nie wiem czy wiecie, ale kciukowe pancerze też istnieją Laughing

INFUCKINGCREDIBLE

[Obrazek: shocked.jpg]
[Obrazek: whysoib5.jpg]

A członkowe ?

a pancerz na język byłby dopiero tru
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]

Axel napisał(a):

A członkowe ?

spytaj twojej starej

The Stig napisał(a):
Axel napisał(a):

A członkowe ?

spytaj twojej starej

Spytalem sie twojej, powiedziała, że chuj z tym, wraca do lepienia pierożków

Kiespki tekst.

Aexchujcośtam powinienes otrzymywac ostrzeżenia wprost proporcjonalnie do liczby dni na forum.

The Stig napisał(a):Aexchujcośtam powinienes otrzymywac ostrzeżenia wprost proporcjonalnie do liczby dni na forum.

Oh NoEs !!!~~

Mister Pałko (Mister Stick) chuj cie w oczy kole, bo mi zazdroscisz, ze jestem zajebisty

korwa, ten typ daje radę, dobry jest

Aexalven napisał(a):
The Stig napisał(a):Aexchujcośtam powinienes otrzymywac ostrzeżenia wprost proporcjonalnie do liczby dni na forum.

Oh NoEs !!!~~

Mister Pałko (Mister Stick) chuj cie w oczy kole, bo mi zazdroscisz, ze jestem zajebisty

żal mi cie boś pierdolnięty jak dzwon.

Ding Dong, Alleluja!
[Obrazek: pierozek.jpg]

Książę napisał(a):korwa, ten typ daje radę, dobry jest

no tak poziom stiga troche, powinni sie napierdalac

Crying or Very Sad
[Obrazek: pierozek.jpg]
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.