• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oomph! ! !

Nigdy nie słyszeliście czy jak???
niema tu nawet ich naszywki!!!
=]
Odpowiedz

Widocznie Oomph!! nie jest bardzo znanym zespołem. Nawet nie wiem czy oni kiedykolwiek wyjeżdzali po za niemcy w koncerty :? :? ale masz rację cos by się tu z nimi przydało xD może kosulecka xD
[Obrazek: info.gif]
Odpowiedz

jak na to ze zespol istnieje juz dobry kawal czasu to dorobek raczej mierny...
jeden hicior dla niemieckich nastolatkow "... Augen auf ich komme..." to za malo wg mnie.
chcieliby ale cos za bardzo nie wychodzi Tongue
Odpowiedz

'Augen auf' słyszałam. Fajny kawałek. Zespół jak by chciał to by i się dostał na światowe listy przebojów, ale najwidoczniej za mało sie stara. Mimo iż zespół mało znany mogli by w sklepie dać jakieś ich koszulki, portfele czy bluzy. Mój kumpel chętnie zakupi bo świata poza Oomph!! nie widzi xDDD
Odpowiedz

Laughing
=]
Odpowiedz

pipicz napisał(a):
seelenleib napisał(a):jak na to ze zespol istnieje juz dobry kawal czasu to dorobek raczej mierny...

Sam mierny jesteś!=/
Widać jaki metal jesteś bo nie wychylasz sie poza sławne zespoły!

ROTFL Laughing 3 posty napisane a juz mnie zdazyles podsumowac Big Grin
za metala sie nie uwazam, a jesli chodzi o formacje ktorych slucham to podjerzewam ze nawet nie slyszales o takim gatunku nie mowiac juz o wykonawcach...
ja uwazam ze oomph to lipa totalna a Ty nie musisz sie z tym godzic... co nie znaczy ze musisz mnie od razu obrazac...
Odpowiedz

Oomph to są ci co jakis czas temu nonstop na vivie lecieli? Co jakichs frankensteinow udawali czy cos takiego?
Jak tak to ja chyba Avril wole...
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):Oomph to są ci co jakis czas temu nonstop na vivie lecieli? Co jakichs frankensteinow udawali czy cos takiego?
Jak tak to ja chyba Avril wole...

tak to ci Laughing no chyba ze jeszcze l'ame immortelle tego samego pokroju band...
Odpowiedz

Ja powiem coś tu od siebie. Ja bym nie porównywała Oomph!! do Rammsteina gdyż są to całkiem odmienne kapele. Wiem że łączy je jeden język xD ale tak... Ja jeszcze żadnego klipu Oomph'a na Vivie nie widziałam, słyszałam ich jedną piosenkę 'Augen auf' i najważniejsze grają całkiem odmienną muzę niz R+. Wiem ze większość może się z tym nie zgodzić ale to jest moje zdanie Big Grin Big Grin Zreztą Oomph nie jest bardzo znany. Oni grają tylko w Niemczech xD Tak mi się wydaje Smile Smile Ja jeszcze nigdy nie słyszałam żeby jeździli gdzieś w trasy koncertowe po Europie xDDD
Odpowiedz

Laughing
=]
Odpowiedz

pipicz napisał(a):Ty słuchasz tylko tego co "znane" i w tym problem!

proste pytanie: skad wiesz czego slucham?
a ze istnieja kawal czasu to wiem. wlasnie jak na ten kawal czasu graja kiepsko...
Odpowiedz

Zgodzę się z przedmówcą. Skoro niby im tak dobrze idzie to czemu nie można nigdzie dostać ich płyt czy DVD z koncertami? Jak tak dobrze sobie radzą to czemu nikt ich prawie nie zna? No albo ja jestem zacofana albo zespołowi dobrze NIE idzie!
Odpowiedz

seelenleib daj spokuj nie warto, on jest Trv słucha mało znanych kapel i onanizuje sie na cmentarzu Laughing Laughing Waćpan Skoncz już wstydu sobie oszczedz, znalazł sie wielki znawca.
Odpowiedz

Bardziej chodziło mi o to że najeżdżacie na nich bo nie są sławni.
To z tego wynika że słuchacie tylko znanych zespołów!
Nie wszyscy ale część pewnie tak.
Pozdro,
Już sie tu nie pokazuje Laughing
=]
Odpowiedz

a ja tam mam plytke oompha i choc nie jestem ich fanatyczka ,ani wielka fanka to uwazam ,ze maja fajne kawalki...jak ktos slyszal jedna piosenke to nie kumam po co komentuje...
Odpowiedz