04-09-2006, 08:12 PM
Przydało by się więcej ciuchów dla Punków : )
warsadal napisał(a):Nie, najlepiej w ramach "walki z systemem" wybulić 100zł za profesjonalnie postrzepione spodnie z dziurami w kolanach. Do tego dżinsowa kurta za pięć dych, z majestatycznie postrzepionymi rękowami i dziurawe trampki warte 80zł. Całości dopełni arafatka za 30zł, poplamiona kakao.
Pandora napisał(a):agrafki? phi, sa zbyt tanie jak na punka.... xDwarsadal napisał(a):Nie, najlepiej w ramach "walki z systemem" wybulić 100zł za profesjonalnie postrzepione spodnie z dziurami w kolanach. Do tego dżinsowa kurta za pięć dych, z majestatycznie postrzepionymi rękowami i dziurawe trampki warte 80zł. Całości dopełni arafatka za 30zł, poplamiona kakao.
Zapomniałes o 100000 agrafkach, przypinkach i naszywkach
warsadal napisał(a):Nie, najlepiej w ramach "walki z systemem" wybulić 100zł za profesjonalnie postrzepione spodnie z dziurami w kolanach. Do tego dżinsowa kurta za pięć dych, z majestatycznie postrzepionymi rękowami i dziurawe trampki warte 80zł. Całości dopełni arafatka za 30zł, poplamiona kakao.Od razu mi się przypomina jedna moja była laska... wielka szmata, a do tego gówniara
de7th napisał(a):Od razu mi się przypomina jedna moja była laska... wielka szmata, a do tego gówniara