• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My Chemical Romance

Znam wielu fanów zespołu My Chemical Romance, którzy narzekają, że w Polsce nie są dostępnę koszulki i gadżety tego zespołu. Też jestem ich wielką fanką i baaardzo chciałabym mieć koszulkę My Chemical Romance. W związku z tym bardzo ładnie proszę Smile abyście, jeśli to możliwe, sprowadzili koszulki (również damskie), bluzy lub naszywki i inne gadżety tej kapeli. Gwarantuję, że uszczęśliwicie w ten sposób wielu ich polskich fanów :] Oto kilka koszulek z zagranicznej strony:
[Obrazek: main-detail.gif]
[Obrazek: main.gif]
[Obrazek: main.gif]
Odpowiedz

Popieram , też chciałbym zobaczyć w sklepie jakieś gadżety tego zespołu Big Grin
Odpowiedz

Mi także bardzo zależy na tych rzeczach i myślę, że nie tylko mi. Jest wiele osób, które uwielbiają ten zespół, lecz nie mają możliwości wyrazić tego w taki sposób, jakby chciały, np. poprzez ubiór, gdyż koszulki z MCR są często niedostępne, lub bardzo drogie. Przyłączam się do prośby i mam nadzieję, że coś z tego będzie...
A ja tak tylko na momenta =)
Odpowiedz

My chemical romance.. tak!! zajbisty zespół.. a koszulek niestety nignie nie ma ;(
Odpowiedz

tak! tak xD !!

8)

. ;>

Popieram w 100% ;] .
mm.
Odpowiedz

yeah..yeah koszulki my chemical romance popieramSmile

please...dajcie ta koszulki bo uwielbiam MCR z owcą na czeleSmile Big Grin
Until the end,
Until this pool of blood.
Until this.
I mean this.
I mean this.
Until the end of...
Odpowiedz

koszulki My Chemical Romance obowiązkowo powinny byc w polsce bo jak na razie nie ma Sad
Lost in the prescription she's got something else in mind.
Check into the Hotel Bella Muerte.
It gives the weak flight.
It gives the blind sight
Odpowiedz

Też podpisuje się pod tymi apelami. Płosie... dodajcie chociaż jedną małą naszyweczke z My cheMical roMance Smile . Gdyby były koszulki czy coś to już byłabym w siódmym niebie... więc ładnie prosze ;-*[/img]
The music stays tight people goin' through the night
The people stand around in a state of confusion
This place is distorted and we're ready to confess itwe aim to please and we seek to fuckin' KILL!!!
Odpowiedz

Mad
dokaldnie. zespol jest swietny a w naszym kraju nie mzona nic dostac zwiazanego z chlopakami):
zmienicie to...pomyslcie jaki zarobek bedziecie miec^^
"...kiedy robiles mi pierwszy zastrzyk, wierzylam, ze dajesz mi szcescie. a ty wtedy wiedziales, ze mnie zabijasz. I cieszyles sie, ze keidys nie bedziesz umieral samotnie..."
'Pamietnik Narkomanki'
Odpowiedz

Obciach tylko w koszulce tego zespolu lazic po miescie. Tak zenujacego zespolu to ja nie widzialem juz dawno.
Odpowiedz

Obciachem jest dawanie sobie w ksywce 666 ...
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Obciachem jest dawanie sobie w ksywce 666 ...
moze
Odpowiedz

Nie słyszałem ich nigdy, ale za nazwę dałbym takie 0/10.
Odpowiedz

Nazwa dobrze odzwierciedla muzyke
Odpowiedz

Wszelakie emo zasługuje na natychmiastowe zaoranie Angry .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.