• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moher!

Jak zapewne wiekszosc z Was zauwazyla brakuje mi tu strasznie jednej rzeczy.... MOHEROWYCH BERETOW! Bardzo chetnie zakupilbym taki np: z naszywka Radia Maryja...
[Obrazek: Admin.gif]
Odpowiedz

Faktycznie przydałby ci się, starczy już tego chodzenia z odkrytą głową w zimę.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Ja piorkuje, moherowy beret mozesz nawet w Tesco kupic. A naszywke niech Ci babcia wydzierga.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Ja słyszałam, że w sklepach House sprzedają... Neutral

Ale oczywiście moherowe berety są wszędzie, a najwięcej ich jest na takich miejskich bazarkach, rynkach, powiedziałabym nawet.
"I am war, I am pain,
I am all you've ever slain!"
Odpowiedz

ja mogę sprzedać, uwaga uwaga, uwaga... MOHEROWĄ CZAPKĘ kolor szaro-błękitny, rozmiar w sam raz Tongue
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
Odpowiedz

Sztuką jest znaleźć oryginalny moher z prawdziwych kóz afgańskich, czy jakimtam Surprised
a nie jakiś beznadziejny z akrylu za 10 zł.
I zeby włoski się nie elektryzowały w kościele Laughing
[Obrazek: moher7jh3co.jpg]
Odpowiedz

A może jakieś koszulki z Ojcem D.?
Na Polszmacie pokazywali taką "Polsce gratulujemy Ojca Dyrektora" Smile
Die for honor, glory, death in fire!
[Obrazek: kaczynski.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.