07-23-2006, 07:39 AM
Odkryłem wczoraj prawdziwe, aryjskie ZŁO,a imie jego MEGA WATT. Dostępny w sieci LEADER PRICE, co już samo w sobie zapowiada ciekawe wrażenia, jeszcze większe wrażenia zapewnia wygląd puszki(cała pomarańczowa z napisem MEGA WATT), to że może być groźnie zwiastuje też mały napis z boku puszki: "Browar Jabłonowo". Ma toto 10%, kosztuje 1,85zł i smakuje jak kwas chlebowy se spirolem - ja nawet lubie kwas chlebowy więc bez większych problemów to w siebie wlałem, ale kumple odpadli
prawdziwie true piwo, chociaż bez wypitych wcześniej normalnych browarów ciężko to pic
Ale kwas chlebowy przecież nie zawiera alkoholu. Smak ma owszem dosyć, hmmm, charakterystyczny, ale orzeźwia lepiej niż inne napoje
EDIT: jeszcze znalazłem taki fragment świetnie oddający charakter mega watta:
prawdziwie true piwo, chociaż bez wypitych wcześniej normalnych browarów ciężko to picMiriam napisał(a):Nie masz czasem na myśli kwasu chlebowego? Swoją drogą ochyda.
Ale kwas chlebowy przecież nie zawiera alkoholu. Smak ma owszem dosyć, hmmm, charakterystyczny, ale orzeźwia lepiej niż inne napoje
EDIT: jeszcze znalazłem taki fragment świetnie oddający charakter mega watta:
Cytat:Jaki jest Megawatt? Jeżeli zdecydowałeďż˝ się go spróbować musisz wiedzieć że masz w sobie coďż˝ z kamikadze którzy z dzikim okrzykiem Tora!Tora! pieďż˝cili amerykańskie pancerniki, gdy napijesz się megawata możesz pożegnać się przynajmniej z połowš kubeczków smakowych, a twój język bardziej przybliży się do definicji kawału mięsa. Silnie działajšce właďż˝ciwoďż˝ci bynajmniej nie ulotniły się w cišgu tych wszystkich lat, myďż˝lisz że jak wypiłeďż˝ tylko łyczek i nic nie czujesz to jest tip-top. Megawat poczeka aż będziesz wracał do domu i dopiero wtedy uderzy. Wyobraďż˝ sobie że ktoďż˝ dla żartu (fajny dżołk) zrzucił z samolotu młot pneumatyczny, spada i spada aż w końcu trafia cię w głowę. W porównaniu z działaniem Megawata to łagodne pieszczoty jakie za jedyne pięć zeta zapewni ci dziewczyna lekkich obyczajów. Skoro jesteďż˝my przy temacie kobiet, zauważyłem że coraz popularniejszš metodš u polskich nastolatków jest zacišganie dziewczyny do łóżka na tzw. Zgon, jeżeli chcesz do tego szczytnego celu użyć megawatta to możesz być w 100% pewny że zadziała, problem w tym że biedaczka prawdopodobnie nigdy się już nie obudzi. Megawat ďż˝wietnie nadaje się do usypiania zwierzšt, nawożenia pól, jako paliwo, olej, smar, a nawet do renowacji starych pomników.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo